1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da 1 Mayıs Etkinlikleri İçin Ulaşım Önlemleri!

İstanbul’da 1 Mayıs Etkinlikleri İçin Ulaşım Önlemleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ilimizde kutlamak için çeşitli etkinliklerin yapılacağını duyurdu. Valilik, bu günün “Bayram” havasında kutlanabilmesi ve şehrin huzurunu olumsuz yönde etkileyebilecek davranışların önlenmesi amacıyla gerekli önlemlerin alındığını ifade etti.

Bu kapsamda, karayolu trafiğine kapatılacak yollar için saat 04.00’te kısıtlama uygulamalarının başlayacağı belirtildi. Ayrıca, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarında saat 05.30’dan itibaren kısıtlama uygulamalarının başlayacağı açıklandı.

İETT Genel Müdürlüğü ve Metro A.Ş.; 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 05.30’dan itibaren, belirli metro hatlarında ve duraklarda seferlerin durdurulacağını duyurdu.

İDO A.Ş ve Şehir Hatları Genel Müdürlüğü ise 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 05.30’dan itibaren bazı seferlerin durdurulacağını açıkladı.

İstanbul Liman Başkanlığı, TURYOL-DENTUR Deniz Motorları Şirketi’nin bazı seferlerin durdurulacağını duyururken, TCDD ve DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü, Marmaray Sirkeci İstasyonlarının çift taraflı olarak kapatılacağını belirtti.

Kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar, ilçelere göre ayrıntılı olarak belirtildi. Özellikle Fatih, Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş ilçelerinde alınacak önlemlere ve kapatılacak yollara detaylı bir şekilde yer verildi. Yasak olacak yerler ve alternatif yollar da belirtilerek, vatandaşların bilgilendirilmesi sağlanmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da 1 Mayıs Etkinlikleri İçin Ulaşım Önlemleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin