1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da çifte cinayet ve intihar!

İstanbul’da çifte cinayet ve intihar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Fatih’te surlardan atlayarak intihar eden ve öncesinde iki ayrı ilçede iki kadını öldürdüğü tespit edilen Semih Çelik ile ilgili soruşturma sürüyor.

Geçtiğimiz hafta cuma günü saat 16.00 sıralarında, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde kasaplık yapan 19 yaşındaki Semih Çelik, Ayşenur Halil’i ve İkbal Uzuner’i katletti. Önce Ayşenur Halil’i kendi yaşadığı Eyüp’teki evde boğazını keserek öldüren Çelik, Edirnekapı’daki surlarda buluştuğu İkbal Uzuner’in başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik, surlardan atlayarak yaşamına son verdi. Türkiye’yi sarsan bu çifte cinayette, yürütülen soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

İkbal Uzuner’in cep telefonu çözüldü ancak Ayşenur Halil’in iphone marka cep telefonunun henüz çözülemediği öğrenildi. Semih Çelik’in laptopunda yapılan incelemeler devam ediyor.

Kasaplık yapan Semih Çelik’in, Ayşenur Halil’le buluşup birlikte fırına gittikleri ve ekmek aldıkları tespit edildi. Çiftin fırına gidişleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Çelik, ilk cinayeti işledikten sonra polisi arayarak ihbarda bulundu ve ikinci cinayeti işlemek üzere İkbal Uzuner’le buluşmak üzere Fatih’teki surlara hareket ettiği ortaya çıktı.

Soruşturma birimleri, iPhone marka telefonlardaki şifreleri kırmak için genellikle Apple ile iletişime geçiyor. Apple’in ürettikleri cihazlardaki şifreleri kırmak için özel bir prosedür izleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da çifte cinayet ve intihar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin