1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Deniz Keyfi ve Sıcaklar!

İstanbul’da Deniz Keyfi ve Sıcaklar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 22-28 Temmuz 2024 tarihleri arasında ülkemiz genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini tahmin etti.

İstanbul’da sıcaklıkların artmasıyla termometreler 38 dereceyi gördü. Nem ve sıcaktan bunalan vatandaşlar, Beşiktaş Bebek Sahili’ne giderek denize girerek serinledi ve eğlendi. Sarıyer Kısırkaya Plajı’nda da yoğunluk yaşandı. Aileleriyle birlikte gelen vatandaşlar, denize girmek için sıraya girdi.

Bebek Sahili’nde denize girerek ferahlayan Bülent Çökeker, “Burada çok güzel bir rüzgar var. 25 yıldır buraya geliriz. Herkese tavsiye ederim, ama çok kalabalık olmasın. Çok sıcak, su gibi oluyoruz geceleri, bu sene fazla sıcak. İki yastık gibi terliyoruz” dedi.

Güneşlenirken Bebek Sahili’ni ziyaret eden Mehmet Ali Öztürk ise, “İstanbul’da denize girecek yer bulmak zor çünkü her yer çok pahalı ve kalabalık. Biz buraya gelip denize giriyoruz. Maalesef bazen burası çok kirli olabiliyor, kimse burayı temizlemiyor. Yatlardan ve bahçelerden atılan çöpler denizde yüzüyor. Limon kabukları, pet şişeler, karpuz kabukları buraya atılıyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Deniz Keyfi ve Sıcaklar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin