1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Genç Kadınlara Şiddet: Skandal İddia!

İstanbul’da Genç Kadınlara Şiddet: Skandal İddia!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Milliyet – Beyoğlu’nda bulunan bir eğlence mekanında 3 Haziran tarihinde eğlenmeye giden üç genç kadına, iddiaya göre yan masadan şampanya ikram edildi. Genç kadınlar teklifi reddettiğinde masalarını değiştirmek istediler, ancak izin verilmedi. Bu nedenle hesaplarını ödeyerek mekandan ayrıldılar. Çıkışta genç kadınlardan birinin saçı çekilip yüzüne dizle vuruldu, diğer genç kız ise yere düşürülüp tekmelendi.

Saldırıya uğrayan Y.T. ifadesinde, arkadaşlarıyla birlikte meyhaneye gittiğini ve yan masadakilerin laf attığını belirtti. Güvenlikten masalarını değiştirmelerini istediklerinde hesaplarının yanlış olduğunu fark ettiklerini söyledi. İstemedikleri halde yüksek bir hesap ödemek zorunda kaldıklarını ve mekandan rahatsızlıkla ayrıldıklarını aktardı. Kapıda beklerken kendilerini tehdit eden bir kişiyle tartıştıklarını ve olayın bu şekilde başladığını anlattı. Sonrasında saldırganlarla yaşanan arbede sonucu şiddet gördüklerini ve darp edildiklerini dile getirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, 3 kadın müşteri ile işletme görevlileri arasında çıkan kavganın müşterilerin beklemek istemesi üzerine çıktığını belirtti. Mehmet Mesut Dal ve Veysi Teyfur’un suç kayıtlarının olduğu ve şüphelilerin kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından adli makamlara sevk edildiği açıklandı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından, şüphelilerin gözaltına alındığını ve kadına şiddet uygulayan herkesin affedilmeyeceğini belirterek, hukuk önünde hesap vermeleri gerektiğini vurguladı.

Eğlence mekanı ise Beyoğlu Belediyesi ekipleri tarafından mühürlendi. İşletmedeki yetkililer, 2 yıl önce benzer bir olayın gerçekleştiğini ve mekanla ilgili iddiaların doğru olmadığını savundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Genç Kadınlara Şiddet: Skandal İddia!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin