1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Kaçan Katil Midyat’ta Yakalandı: İçerideki Kadınları Yakıp Kaçtı!

İstanbul’da Kaçan Katil Midyat’ta Yakalandı: İçerideki Kadınları Yakıp Kaçtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin Midyat’ta yaşanan olayda Veysi B., annesi Atiye B. ve eşi Necla B. ile tartışmaya girdi. Tartışmanın sebebi henüz bilinmiyor ancak olayın ardından Veysi B., evi ateşe verip kapıyı kilitledi ve kaçtı. Yangını fark edenlerin ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Necla B. alevlerden balkondan atlayarak kurtulurken, yanıklar oluşan Atiye B. kapı kırılarak evden çıkarıldı.

Atiye ve Necla B. ilk müdahalelerinin ardından Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Necla B.’nin kollarında ve ayaklarında kırıkların olduğu belirtilirken, Atiye B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Jandarma ekipleri olayın ardından Veysi B.’yi İstanbul’a kaçtığını tespit etti. İstanbul Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ekipleri, Avcılar’da saklandığını belirledikleri Veysi B.’yi düzenledikleri operasyon ile yakaladı.

Yakalanan Veysi B. jandarma tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede tedavileri tamamlanan Necla B. taburcu edilirken, Atiye B.’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor. Bu trajik olay, Midyat halkı ve olaya tanıklar için büyük bir şok yaşatmıştır. Olayın ardından aile ve komşuları tarafından desteklenen mağdur kadınların yaşadıkları zor durum ise tüm toplumda endişe yaratmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Kaçan Katil Midyat’ta Yakalandı: İçerideki Kadınları Yakıp Kaçtı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin