1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da Kadın Yolcuya Taciz Eden Şüpheliye Otobüste Dayak!

İstanbul’da Kadın Yolcuya Taciz Eden Şüpheliye Otobüste Dayak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 25 Ağustos 2021 tarihinde İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde, Eyüpsultan’da bulunan bir durakta bekleyen bir kadın, iddiaya göre alkollü bir adamın sözlü tacizine maruz kaldı. Kadın, otobüs gelince bindi ve adamın da aynı otobüse binmesiyle takip edildiğini fark etti.

Kadın, adamın tacizine maruz kalması üzerine otobüsteki diğer yolculara durumu anlattı. Otobüsteki diğer yolcular tarafından şüpheliye darbe indirilerek polise haber verildi. Polis ekipleri, olay yerine gelerek şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü. Olayı gören diğer yolcular ise cep telefonu kamerasıyla yaşananları kaydetti. Görüntülerde, adamın kadına ısrarla taciz ettiği ve diğer yolcuların müdahalesiyle şiddete uğradığı açıkça görülmektedir.

Yaşanan olay, toplumda güvenlik endişeleri ve taciz konularının tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve taciz vakalarına hızla müdahale edilmesi gerekliliği bir kez daha vurgulandı. Şüphelinin adli işlemlerin ardından hukuk karşısında hesap vermesi beklenirken, olayın ardından vatandaşlar da tacize karşı daha duyarlı ve yardımcı olmaya teşvik edildi. Bu tür saldırıların önlenmesi ve toplumda güvenli bir ortamın sağlanması için herkesin hassas olması gerektiği dile getirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Kadın Yolcuya Taciz Eden Şüpheliye Otobüste Dayak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin