1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da Kanlı Miras Kavgası: Karadeniz Mahallesi’nde Korkunç Cinayet!

İstanbul’da Kanlı Miras Kavgası: Karadeniz Mahallesi’nde Korkunç Cinayet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Karadeniz Mahallesi 1105. Sokak’ta yaşanan korkunç cinayet, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Cinayetin faili olarak belirlenen Osman Arslan, miras konusundaki tartışma sonrası kayınbiraderi olan Seyit Aköz’ü göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin kökeni, aile içi miras anlaşmazlığına dayanmaktadır.

Cinayet öncesinde ise Osman Arslan’ın eşi Ayşegül Arslan ile Seyit Aköz’ün eşi Lale Aköz arasında sokakta bir çatışma yaşandı. Bu olay, ardından evlere dağılıp gidişleriyle son buldu. Ayşegül Arslan, bu olayı eşine anlayarak hemen Seyit Aköz’ü aradı ve durumu ona aktardı. Yaşanan gerginlik sonucu Osman Arslan, kayınbiraderi Seyit Aköz ile telefon üzerinden tartışmaya başladı ve aralarında küfürleşme yaşandı.

Kavganın büyümesiyle birlikte Osman Arslan, bıçak taşıyarak Seyit Aköz’ün evine gitti. Tartışma hızla şiddetlenerek bıçaklı kavgaya dönüştü ve sonucunda Seyit Aköz, göğsünden bıçaklandı. Ağır yaralı olan Seyit Aköz, hemen Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu acı olayın ardından Osman Arslan, polis ekipleri tarafından cinayet silahı olan bıçak ile birlikte gözaltına alındı.

Polis çalışmaları devam ederken diğer aile fertlerine ilişkin de araştırmalar yürütülmektedir. Şüpheli Osman Arslan, adli makamlara sevk edilerek yargı süreci başlatılacaktır. Gaziosmanpaşa’nın sakin mahallelerinden birinde yaşanan bu trajik olay, aile içi anlaşmazlıkların ve kavgaların ne denli tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini gözler önüne sermektedir. Sonu gelmeyen miras kavgalarının ne gibi trajedilere sebep olabileceği bir kez daha kanıtlanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Kanlı Miras Kavgası: Karadeniz Mahallesi’nde Korkunç Cinayet!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Eylül 2024, 13:55

    Kayınbiraderi değil eniştesinin kardesi

    Cevapla
Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin