1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Kanlı Tartışma: 3 Yaralı!

İstanbul’da Kanlı Tartışma: 3 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Pendik ilçesinde dün saat 16.40 sularında gerçekleşen olayda, iddiaya göre bir arsada bulunan ve içerisinde E.Y. ve Y.Y. ile N.K. isimli kişilerin bulunduğu 34 EHT 030 plakalı kiralık otomobilin yakınına, 34 JR 5489 plakalı hafif ticari araç yanaştı. Ticari araçtan inen M.A., aralarında önceden husumet bulunduğu öne sürülen E.Y. ve Y.Y. ile kız meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle silahını çeken M.A., otomobilde bulunan E.Y. ve Y.Y.’ye ateş etti.

Karşı tarafın da silahla karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada M.A., E.Y. ve Y.Y. yaralandı ve M.A. yaralı halde olay yerinden kaçtı. E.Y. ve Y.Y. ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi. M.A. ise kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Olayla ilgili olarak M.A., E.Y., Y.Y. ve N.K. dahil olmak üzere toplamda 6 kişi gözaltına alındı. Olay yerinde yaklaşık 15 el ateş edildiği ve bazı kurşunların otomobile isabet ettiği belirlendi. Ayrıca yapılan aramalarda bir adet tabanca bulundu. Olaya karışan araçlar polis incelemesinden sonra çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Ayrıca, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde silahlı çatışmaya karışan bir kişinin topallayarak kaçtığı gözlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Kanlı Tartışma: 3 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin