1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da kaybolan adam yolda bulundu, durumu ise şaşırtıcı!

İstanbul’da kaybolan adam yolda bulundu, durumu ise şaşırtıcı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dursun Uçan, İstanbul Avcılar’da yaşayan ve ailesiyle sorun yaşayan bir adamdır. Bir gün, saat 12.00 civarlarında otomobiliyle Şamlar Mahallesi, Sazlıdere Barajı mevkiine gelir. Ancak, ailesiyle iletişim kuramaz ve kaybolur. Yakınları, Uçan’dan bir haber alamayınca polise ihbarda bulunurlar ve arama çalışmaları başlatılır. AFAD, SAK ve İHH ekipleri, hassas burunlu köpeklerle birlikte arama çalışmalarına katılır.

Ancak, yapılan aramalarda Uçan’a ulaşılamaz ve endişe artar. 8 saat süren arama çalışmaları sonunda, Uçan’ın ailesi tarafından yol kenarında yürürken bulunduğu öğrenilir. Durumu iyi olan Uçan, ambulansla hastaneye kaldırılır. Olayla ilgili konuşan Uçan’ın yakını Kadir Çiftçi, Uçan’ı fark ettiklerinde üstü başının yırtılmış olduğunu ve kan izleri bulunduğunu belirtir. Uçan, sallanarak yürürken bulunmuştur ve sağlıklı bir durumu olmadığı anlaşılmıştır.

Görüldüğü gibi, Dursun Uçan’ın yaşadığı aile sorunları ve ani kayboluşu yakınlarını endişelendirir ve arama çalışmaları başlatılır. Uçan’ın bulunmasıyla birlikte rahat bir nefes alan ailesi, durumunun iyi olmasıyla birlikte sevindirir. Uçan’ın sağlık durumuyla ilgili detaylar ise henüz net değildir.

Sonuç olarak, İstanbul Avcılar’da yaşayan Dursun Uçan’ın kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda ailesi tarafından bulunması, olayın seyrini değiştirmiştir. Uçan’ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamalar, olayın sonuçlanmasını bekleyenler için merak konusu olmaya devam etmektedir. Yaşanan bu olay, aile bağlarının önemini ve dayanışmanın gücünü bir kez daha gözler önüne sermiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da kaybolan adam yolda bulundu, durumu ise şaşırtıcı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin