1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Metro İstanbul’un acil kapatma kararı!

İstanbul’da Metro İstanbul’un acil kapatma kararı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliği’nin kararı doğrultusunda, Metro İstanbul tarafından yapılan duyuru ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nın Taksim ve Şişhane istasyonlarının 10.00’dan itibaren kapatılacağı bildirildi. Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İstanbul Valiliği’nin aldığı karar gereği 23 Haziran Pazar günü saat 10.00’dan itibaren M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın belirtilen istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nın işletmeye kapatılacağı belirtildi. Bu kapatma kararı ikinci bir duyuruya kadar geçerli olacak olup, Taksim ve Şişhane istasyonlarından araçların geçmeyeceği ve seferlerin durmayacağı duyuruldu.

Valilik kararı ile Taksim ve Şişhane istasyonlarının kapatılması üzerine, Metro İstanbul tarafından seferlerin durdurulacağı ve araçların belirtilen istasyonlarda durmayarak seferlerine devam edeceği açıklandı. Bu durumun ikinci bir duyuruya kadar geçerli olacağı ve hattın belirtilen istasyonlarının kapatılacağı ifade edildi. İstanbul Valiliği’nin kararı doğrultusunda alınan bu önlem ile yolcuların mağduriyet yaşamaması ve güvenliğin sağlanması amaçlanmaktadır.

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile duyurulan kapatma kararı, 23 Haziran Pazar günü saat 10.00 itibarıyla yürürlüğe girecek. Belirtilen istasyonların kapatılacağı ve seferlerin durdurulacağı bilgisi paylaşıldığından, yolcuların alternatif ulaşım yollarını tercih etmeleri gerekmektedir. Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nın belirtilen istasyonlarının kapatılması ile ilgili detaylı bilgilere Metro İstanbul’un resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabileceği belirtildi.

İstanbul Valiliği’nin alınan karar doğrultusunda, Metro İstanbul’un yapmış olduğu duyuru ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nın Taksim ve Şişhane istasyonlarının kapatılacağı bilgisi paylaşıldı. Bu kapatma kararının, 23 Haziran Pazar günü saat 10.00’dan itibaren geçerli olacağı ve seferlerin durdurulacağı vurgulandı. İkinci bir duyuruya kadar belirtilen istasyonların kapalı olacağı ve araçların seferlerine devam edeceği bilgisi verildi. Bu kararın, güvenlik önlemleri kapsamında alındığı ve yolcuların güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulanacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Metro İstanbul’un acil kapatma kararı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin