1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Metrobüs Motorunda Yangın Çıktı!

İstanbul’da Metrobüs Motorunda Yangın Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Okmeydanı ve Perpa metrobüs durakları arasında, Mecidiyeköy istikametinde seyir halinde olan bir metrobüsün motor kısmında yangın başladı. Hızla yayılan alevler nedeniyle otoyolda oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle büyük bir karmaşa yaşandı. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışırken dumanlar gökyüzünü kapladı.

Metrobüs şoförü hemen yolcuları tahliye etmeye başladı ve kısa sürede tüm yolcular sağ salim araçtan çıkarıldı. Şoförün hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Yangın sırasında panik yaşayan yolcular, çevredeki diğer sürücüler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri etrafı güvenlik şeridiyle çevirerek, çevre güvenliğini sağladı. Trafiğin aksadığı yol boyunca uzun araç kuyrukları oluştu. Metrobüs seferlerinin durdurulduğu bölgede bekleyen vatandaşlar, durumu endişeyle takip etti. Yakınlardaki iş yerlerinden ve binalardan duman yükseldiği görülürken, çevrede bulunan vatandaşlar olayı meraklı gözlerle izledi.

Olayın detayları hakkında net bir bilgi verilmezken, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Yetkililer, ayrıntılı bir inceleme yapılacağını ve gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Olayın ardından metrobüs seferlerinde aksamalar yaşanacağı ve trafiğin bir süre daha yoğun şekilde ilerleyeceği bildirildi.

Yangının söndürülmesi ve enkazın kaldırılmasıyla birlikte otoyolun normale dönmesi bekleniyor. Vatandaşlar ise olayın ardından tedirginlik içinde olay yerinden uzaklaşmaya başladı. İtfaiye ve diğer ekiplerin çalışmaları devam ederken, yetkililer olayın soruşturması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Hayatını kaybeden ya da yaralanan olmaması ise herkesi bir nebze rahatlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Metrobüs Motorunda Yangın Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin