1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da Öğretmen, 14 Yaşındaki Öğrencisi ile Skandal Birliktelik Yaşadı! Hapis Cezası Verildi

İstanbul’da Öğretmen, 14 Yaşındaki Öğrencisi ile Skandal Birliktelik Yaşadı! Hapis Cezası Verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’daki özel bir ilköğretim okulunda İspanyolca öğretmeni olarak çalışan 28 yaşındaki Betül Nisa Ç., 7. sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki Muhammed A. ile cinsel ilişki yaşadı. Muhammed A.’nın ailesi durumu fark ederek skandalın ortaya çıkmasını sağladı. İddianame yazılan öğretmen tutuklandı, ancak daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Betül Nisa Ç., taraf avukatları ve mağdurun anne ve babası katıldı. Mağdurun babası, bu sürecin ailelerini çok yıprattığını ve çocuklarını başka bir okula göndermek zorunda kaldıklarını belirtti. Öğretmenin cezalandırılmasını istedi.

Duruşmada savcı mütalaasını sundu. Mütalaada, öğretmenle öğrenci arasında cinsel içerikli konuşmaların olduğu ve öğretmenin öğrencinin yaşını bilmesine rağmen ilişkiye devam etmesinin kabul edilemez olduğu belirtildi. Mütalaa, öğretmenin cezalandırılması gerektiğini savundu. Öğretmen ise yakınlaşmalarının olsa da cinsel ilişki yaşanmadığını ileri sürdü. Pişman olduğunu belirterek ceza almaya razı olduğunu ifade etti. Ancak avukatı suçlamaları kabul etmediklerini ve delillerin sadece taciz suçunu desteklediğini savundu. Öğretmen, duygusal boşlukta olduğunu ve mağdurun gönderdiği kalp ve çiçek emojilerle arkadaşlık kurduğunu söyledi. Son sözünde beraatını talep etti.

Mahkeme heyeti, Betül Nisa Ç.’ye “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan 8 yıl 4 ay, “Cebir tehdit veya hile kullanmak suretiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Ayrıca sanığın adli kontrol kararları devam edecek. Bu kararın ardından Betül Nisa Ç. hapis cezasına çarptırıldı. Skandal mahkeme kararı ile son bulmuş oldu. Mağdur aile ve çocuklarının yaşadığı sıkıntılar ve acılar ise devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Öğretmen, 14 Yaşındaki Öğrencisi ile Skandal Birliktelik Yaşadı! Hapis Cezası Verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin