1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Oyun Bağımlısı Saldırganın Dehşet Anları!

İstanbul’da Oyun Bağımlısı Saldırganın Dehşet Anları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Başakşehir Kayaşehir Şehit Mustafa Bozoklu Caddesi’nde dün saat 17.00 sıralarında gerçekleşen olayda, yabancı uyruklu M.G. adlı saldırgan, caddede bir süre dolaştıktan sonra bez ile yüzünü örtüp yanında bulunan bıçağı çıkararak rastgele pastanede oturan H.F.E.’ye saldırdı. Daha sonra caddeye doğru koşarak yolda yürüyen S.Y.’e de saldırdı ve sırtından bıçakladı.

Saldırgan M.G., ardından önüne çıkan E.Ç.’yi de bıçakladıktan sonra okula girmeye çalıştı ancak kapalı olan okul kapısından içeri giremedi. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan bir kişi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra saldırganı evinde yakalayarak gözaltına aldı. M.G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Saldırganın saldırı öncesinde hazırlık yaptığı ve olay yerinde rastgele 3 kişiyi bıçakladığı güvenlik kameralarına yansıdı. Emniyetteki sorgusunda M.G., sürekli bilgisayar ve telefondan savaş oyunları oynadığını ve gerçek hayatta da bu oyunları oynamaya başladığını belirtti. Olayın gerçekleştiği gün rüyasında aynı olayı gördüğünü ve bıçağı alarak dışarı çıktığını anlattı. M.G., saldırı anında hedef seçmediğini ve kafede oturan kişileri bıçakladığını itiraf etti.

Şüpheli saldırganın ifadesine göre, oyunlardan etkilenerek gerçek hayatta da saldırganlık eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. M.G.’nin oyunlarda olduğu gibi gerçek hayatta da şahısların kendisine saldıracağı düşüncesiyle bıçaklı saldırıları gerçekleştirmesi, olayın arkasındaki psikolojik etkenleri gözler önüne serdi. Tüm yaşananlar, olayın meydana geldiği bölgede büyük endişeye neden olurken, saldırganın tutuklanmasıyla bir nebze olsun huzur geri döndü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Oyun Bağımlısı Saldırganın Dehşet Anları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin