1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Sabah Sis Baskını! Boğaz ve Köprü Kartpostallık Görüntülerle Kaplandı

İstanbul’da Sabah Sis Baskını! Boğaz ve Köprü Kartpostallık Görüntülerle Kaplandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da sabah saatlerinde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Boğaz çevresinde etkili olan yoğun sis kartpostallık görüntüler oluşturdu. Sis nedeniyle trafikte görüş mesafesi düştü ve İstanbul Boğazı sis altında kaldı. D-100 Soğanlık mevki Kadıköy ve Pendik yönünde de sis oluştu. Bu durum, sürücülerin ve yayaların sabahın erken saatlerinde sisten dolayı ilerlemekte güçlük çekmelerine neden oldu. Sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi, D-100 üzerinde sabahın erken saatlerinden itibaren trafik sorunlarına yol açtı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, sis nedeniyle İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğinin kısıtlı görüş nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Bu karar, gemi trafiğinde olası kazaların önüne geçilmesi ve güvenliğin sağlanması amacıyla alındı. Sis dolayısıyla Boğaz’da görüş mesafesinin azalması, gemilerin seyir güvenliğini tehlikeye atabileceği için tedbir amaçlı böyle bir karar alındı.

Sis nedeniyle oluşan görüş mesafesi düşüklüğü, sürücülerin ve yayaların hayatını zorlaştırdı. Sabah saatlerinde trafiğe çıkan insanlar, sisin etkisi altında ilerlemekte güçlük yaşarken, trafikte oluşan yoğunluk da ulaşımı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yaşanması, sürücülerin daha dikkatli ve temkinli olmalarını gerektirdi.

İstanbul Boğazı’nın sis altında kalması ve gemi trafiğinin askıya alınması, şehirdeki ulaşımın önemli bir bölümünü etkiledi. Özellikle Boğaz üzerinden geçen gemilerin sisten etkilenmesi, deniz ulaşımını da aksattı. Sis durumuyla ilgili meteoroloji yetkililerinin uyarılarına dikkat edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması, ulaşımın aksamaması ve kazaların önlenmesi açısından büyük önem taşıyor.

Sonuç olarak, İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, ulaşımı olumsuz etkiledi ve hayatı zorlaştırdı. Sürücülerin ve yayaların sis nedeniyle güçlük yaşaması, trafik yoğunluğuna sebep oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın aldığı tedbirlerle gemi trafiği kısa süreliğine askıya alınırken, sisin etkisi azalana kadar dikkatli olunması gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Sabah Sis Baskını! Boğaz ve Köprü Kartpostallık Görüntülerle Kaplandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin