1. Haberler
  2. Ankara
  3. İstanbul’da Sabah Trafik Alarma Geçti! – D-100 ve TEM Otoyolu’nda Yoğunluk Sürüyor

İstanbul’da Sabah Trafik Alarma Geçti! – D-100 ve TEM Otoyolu’nda Yoğunluk Sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah erken saatlerde başlayan okul ve iş trafiği nedeniyle İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakalarında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında yoğun trafik yaşandı. Anadolu Yakası’nda TEM Otoyolu’nda Sancaktepe ile Ataşehir arasında çift yönlü trafik sıkışıklığı gözlemlendi. Aynı şekilde Şile Otoyolu’nda da Ümraniye istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. TEM Otoyolu’nda ise Kozyatağı’ndan başlayan yoğunluk Ataşehir, Ümraniye ve Kavacık’a kadar devam etti. Bu durum özellikle Kavacık bağlantısında ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde uzun araç kuyruklarına neden oldu.

D-100 karayolunda da Kartal’dan başlayan yoğun trafik, Kadıköy istikametine de yayılarak çift yönlü olarak aralıklarla devam etti. Altunizade mevkisinde ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde araç yoğunluğu arttı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçişlerinde de Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na geçişlerde trafik sıkışıklığı yaşandı.

Avrupa Yakası’nda D-100 kara yolu Ankara istikametinde Küçükçekmece mevkisinde ve Beylikdüzü-Avcılar istikametinde de trafik yoğunluğu gözlendi. Ayrıca kara yolunda Haliç Köprüsü girişi ile Mecidiyeköy mevkilerinde de yoğunluk vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah erken saatlerde Avrupa Yakası’nda trafik yoğunluğu yüzde 58’e, Anadolu Yakası’nda ise yüzde 72’ye ulaştı.

Bu durum gösteriyor ki, günlük iş ve okul trafiği İstanbul’un kara yollarında ciddi sıkıntılara neden olmaktadır. Trafik yoğunluğu sadece zaman kaybına neden olmakla kalmayıp stresi ve yorgunluğu da beraberinde getirmektedir. Sürücülerin trafik kurallarına uyması ve yoğunluğun arttığı saatlerde alternatif ulaşım yollarını tercih etmeleri, trafiği daha akıcı hale getirebilir ve bu sıkıntıları azaltabilir. İstanbul’da trafik yoğunluğu gibi sorunların çözümü için sadece bireylerin değil, ilgili kurumların da ortak çözüm bulma çabaları gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Sabah Trafik Alarma Geçti! – D-100 ve TEM Otoyolu’nda Yoğunluk Sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin