1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Skandal! CHP’li Meclis Üyesi de Şüpheliler Arasında!

İstanbul’da Skandal! CHP’li Meclis Üyesi de Şüpheliler Arasında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da, bir çetenin 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle işbirliği yaparak, bebek acil hastalarını önceden belirlenmiş özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ortaya çıktı. Aralarında doktor, hemşire ve ambulans şoförlerinin de bulunduğu 47 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Soruşturma kapsamında 22 kişi tutuklandı. İddianameye göre, CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Ahmet Atilla Yılmaz da şüpheliler arasında yer alıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iletişim başkanlığından iktidara yakın medyaya yönelik eleştirilerde bulundu. Özel, soruşturmanın, mayıs 2023’ten Ekim 2024’e kadar sürdüğünü ve çetenin elindeki bilgilerle savcıyı tehdit edebilecek duruma geldiğini belirtti. Ayrıca, eski sağlık bakanının hastanesinin olayın tam göbeğinde olduğunu ve bu işe bulaşan kişilerin sorumlu olması gerektiğini vurguladı.

Özgür Özel, iletişim başkanlığının iki isim tespit ederek sorumluluktan kurtulamayacağını ifade ederek, o hastanelerin kamulaştırılması ve ruhsatlarının askıya alınmasını talep etti. Ayrıca, bu işe karışan herkesin hesap vermesi gerektiğini ve hiç kimsenin dokunulmazlık sağlayamayacağını belirtti. Özel, konuyu meclise getirerek yasal düzenleme yapılmasını ve sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Bu skandalın ortaya çıkmasıyla, 22 yıllık iktidarın sonunda hükümetin sorumluluğunu CHP’ye yüklemeye çalışanları eleştiren Özgür Özel, herkesin hesap vermesi gerektiğini vurguladı. Özel, sorumluların cezalandırılacağını ve gereken adımların atılacağını belirtti, ve bu konunun titizlikle takip edileceğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Skandal! CHP’li Meclis Üyesi de Şüpheliler Arasında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin