1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Sokak Ortasında Vahşet! Genç Adam Sopayla Dövüldü, Kanlar İçinde Kaçtı!

İstanbul’da Sokak Ortasında Vahşet! Genç Adam Sopayla Dövüldü, Kanlar İçinde Kaçtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Fatih Seyid Ömer Mahallesi’nde geçtiğimiz haftalarda yaşanan bir olayda, iki kişi aralarında çıkan bir tartışma sonucu bir kişiyi dövdü. 18 Mart Pazartesi günü saat 21.00 sıralarında, sokakta gezen genç bir arkadaşıyla birlikte iken kendisini döven kişilerle karşılaştı. Ellerinde sopalar bulunan şüpheliler, genç genci dövmeye başladılar. Bu saldırı sırasında genç bir bakkala sığındı, ancak şüpheliler peşini bırakmadılar ve bakkalda da gençe saldırdılar. Sopayla genç kafasına vuruldu.

Şüphelilerden kurtulan genç, aldığı darbeler sonrasında hastaneye başvurdu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi ve gençin şikayetçi olmadığı ifade edildi. Bakkal sahibi Güngör Şimşek ise olayı şöyle anlattı: “Dayak yiyen kişi burada yaşıyor. Öğrendiğim kadarıyla onlar bir grup olup diğerlerini tartaklamışlar. Daha sonra diğerleri de çocuğun bu dükkana girdiğini görüyorlar. Bir arbede yaşanıyor ve içeri dalıp çocuğu dövüyorlar. Karşılıklı intikam. Kafasına sopayla vuruyorlar. 5 tane dikiş atılmış. Çocuk tekrardan bakkala geldi. Sağlık durumu iyiydi.”

Olay anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kanlar içindeki genç bakkala kaçarken şüphelilerin peşini bırakmadığı ve sopayla dövmeye devam ettiği görülüyor. Bu vahim saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin henüz yakalanmadığı ve polis soruşturmasının sürdüğü ifade edildi. Yaşanan bu saldırı, mahalle sakinlerinde tedirginlik yaratırken, olayın detayları ve şüphelilerin kimlikleri hakkında bilgi almak isteyenler durumu yakından takip etmeye devam ediyor. Mağdur gencin durumunun iyi olması ve şikayetçi olmaması ise dikkatleri çekti ve toplumda tartışmaya neden oldu. Bu tip şiddet olaylarının önlenmesi için yetkililerin gerekli önlemleri alması ve güvenlik tedbirlerini arttırması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Sokak Ortasında Vahşet! Genç Adam Sopayla Dövüldü, Kanlar İçinde Kaçtı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin