1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Tour of İstanbul Yolu Kapanacak!

İstanbul’da Tour of İstanbul Yolu Kapanacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tour Of Istanbul bisiklet yarışının ikinci etabı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Dünya Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenleniyor ve 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. İki günlük program nedeniyle cumartesi günü Beykoz’da, pazar günü ise Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Beşiktaş’ta bazı yollar kapanacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar şu şekilde;

BEYKOZ’DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
14 Eylül Cumartesi günü saat 08.00’den 14.30’a kadar Beykoz’da birçok cadde ve yol trafiğe kapatılacak. Beykoz, Dünya, Seyri, ve Paşa Caddeleri de bu yollardan birkaçı olacak.

FATİH’TE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
15 Eylül Pazar günü saat 07.00’den etkinlik sonuna kadar Fatih’te birçok cadde ve yol trafiğe kapatılacak. Ayvansaray Caddesi, Mürselpaşa Caddesi, Abdülezelpaşa Caddesi gibi yollar kapanırken alternatif güzergahlar arasında Atatürk Köprüsü ve Millet Caddesi bulunacak.

EYÜPSULTAN’DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
15 Eylül Pazar günü saat 09.00’dan etkinlik sonuna kadar Eyüpsultan’da Silahtarağa Caddesi, Bahariye Caddesi, Yavedut Caddesi gibi yollar trafiğe kapatılacak. Kazım Karabekir Caddesi ve Eyüpsultan Bulvarı ise alternatif güzergahlar arasında yer alacak.

BEYOĞLU’NDA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
15 Eylül Pazar günü saat 07.00’den etkinlik sonuna kadar Beyoğlu’nda birçok yol trafiğe kapatılacak. Tersane Caddesi, Necatibey Caddesi, Maliye Caddesi gibi yollar kapatılacak ve alternatif güzergahlar arasında Refik Saydam Caddesi ve Atatürk Köprüsü bulunacak.

BEŞİKTAŞ’TA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
15 Eylül Pazar günü saat 07.00’den etkinlik sonuna kadar Beşiktaş’ta Dolmabahçe Caddesi, Beşiktaş Caddesi, Barbaros Bulvarı gibi yollar trafiğe kapatılacak. Alternatif güzergahlar arasında Kadırgalar Caddesi ve Muallim Naci Caddesi yer alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Tour of İstanbul Yolu Kapanacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin