1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Trafik Kazaları Kameraya Yansıdı

İstanbul’da Trafik Kazaları Kameraya Yansıdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddialara göre, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde bulunan TEM bağlantı yolunda, iki otomobil sürücüsünün makas atarak ilerlediği olay yaşandı. Bu olayda, bir otomobil diğer araçların arasından geçmeye çalışırken kaza yaptı. Aynı şekilde, Bahçelievler D-100 Karayolu’nda meydana gelen bir kazada ise, sağ şeritte seyir halinde olan bir motosiklet, diğer araçların arasından geçerek emniyet şeridine yönelen başka bir motosikletle çarpıştı. Her iki kaza da araç kameraları tarafından kaydedildi.

İlk kaza, 8 Temmuz Pazartesi günü Beylikdüzü’nde TEM bağlantı yolunda gerçekleşti. İddialara göre, yolda seyir halinde olan iki sürücü makas atarak ilerlerken kaza meydana geldi. Bir otomobil diğer araçlara çarparak yol kenarına savruldu ve kaza anı araç kamerası tarafından kaydedildi.

Diğer bir kaza ise, 7 Temmuz Pazar günü Bahçelievler D-100 Karayolu’nda meydana geldi. Bu kazada, sağ şeritte seyir halinde olan bir motosiklet, diğer araçların arasından geçerek ani bir şekilde şerit değiştiren motosikletle çarpıştı. Kazaya sebep olan motosiklet olay yerinden uzaklaşırken, diğer motosikletin sürücüsü yere düştü. Motosikletli sürücü, kazaya sebep olan diğer sürücüye tepki gösterdiği anlar da araç kamerası tarafından kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Trafik Kazaları Kameraya Yansıdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin