1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Yağışlı Hava Devam Ediyor

İstanbul’da Yağışlı Hava Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde İstanbul, yağışlı havaya uyandı. Sağanak yağmur, hafta sonuna kadar devam edecek ve yağışların yurdun kuzey ve iç kesimlerinde yoğun olması bekleniyor.

Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, yağışın etkili olacağı bölgeler ve iller hakkında TRT Haber’e şu bilgileri paylaştı: “Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinde yoğun yağışlar olması tahmin edilmektedir. Edirne hariç Marmara bölgesi, kıyı Ege, Kütahya çevresi, İç Anadolu’nun kuzey ve batı kesimleri ile Karadeniz bölgesinde yağışlar görülecektir.”

Hafta sonunda serin ve yağışlı hava etkisini sürdürecek. Tekin, hafta sonu yağışın güney ve batı kesimlerde etkili olacağını belirtti: “Cumartesi günü Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batı kesimleri ile Karadeniz bölgesinde yağışlar bekleniyor. Pazar ve pazartesi günü ise yağışların yurdun doğu kesimlerinde gerçekleşmesi öngörülüyor.”

Ankara ve İstanbul’da yağışların yer yer devam edeceğini belirten Tekin, 3 büyük ilin hava durumunu şu şekilde açıkladı: “Başkentte cuma ve cumartesi günü yoğun yağış yaşanacak. İstanbul’da cuma günü yağmur beklenirken hafta sonunda yağış duracak. İzmir’de cuma günü yağış görülecek ancak hafta sonunda yağmur beklenmiyor ve hava sıcaklığı 36 ile 37 derece arasında olacak.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Yağışlı Hava Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin