1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da Yağmur Trafiği Vurdu: Sabah Yolların Tadı Kaçtı!

İstanbul’da Yağmur Trafiği Vurdu: Sabah Yolların Tadı Kaçtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da son günlerde yaşanan aşırı sıcaklardan sonra başlayan yağmur, sabah saatlerinde Taksim Meydanı’nda etkili oldu. Aniden bastıran yağmur nedeniyle yollarda zor anlar yaşayan vatandaşlar, duraklarda yağmurun dinmesini bekledi. Sabah saatlerinden itibaren Avrupa Yakası’nda etkili olan yağış, bazı ilçelerde sağanak şeklinde görüldü. Başakşehir, Beyoğlu, Bayrampaşa, Bahçelievler, Esenler, Fatih, Sultangazi, Zeytinburnu ilçelerinde trafikte yoğunluk oluştu. Kağıthane ve Sarıyer’de de kısa süreli yağışın etkisi hissedildi.

Yağış nedeniyle Beyoğlu’nda yollarda su birikintileri oluşurken bazı vatandaşlar şemsiyeyle korunmaya çalıştı, bazıları ise tentelerin altına sığındı. Sürücüler yağışın etkisiyle yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Temmuz ayının son günlerinde görülen yağışlar, Ağustos ayının oldukça sıcak geçeceğini gösteriyor. Sıcaklıkların 29 ile 31 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

İstanbul’da başlayan yağmurun şehir genelinde etkili olduğu belirtilirken, Avrupa Yakası’ndaki ilçelerde yoğunluk oluştu. Yağışlı hava nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Beyoğlu, Başakşehir, Bayrampaşa gibi ilçelerde zaman zaman sağanak yağış etkili oldu. Su birikintileri nedeniyle sürücüler dikkatli olmak zorunda kaldı. Meteoroloji verilerine göre sıcaklıkların yüksek seyretmesi bekleniyor.

Yağmurun etkisiyle sürücülerin dikkatli olması gereken bir döneme girildi. İstanbul’un çeşitli bölgelerinde etkili olan yağışın, önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Vatandaşlar, yağmur nedeniyle tedbirli olmalı ve trafiğe çıkarken önlemler almalıdır. Meteorolojik verilere göre sıcaklıkların düşmesi beklenmese de yağışların etkisiyle serinlemek mümkün olacaktır. İstanbul’da yaşanan yağmurun ardından vatandaşlar, güneşli ve sıcak günlerin tekrar dönmesini beklemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Yağmur Trafiği Vurdu: Sabah Yolların Tadı Kaçtı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin