1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da Yapılan Büyük Operasyonda 2 Milyon Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi!

İstanbul’da Yapılan Büyük Operasyonda 2 Milyon Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamalarda bulundu. Operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde yapıldı. Bu operasyonlara toplamda 1.603 ekibin, 4.127 personelin, 25 hava aracının ve 41 narkotik dedektör köpeğinin katılımı sağlandı. Operasyonlar, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Konya ve Şanlıurfa gibi büyük şehirlerde gerçekleştirildi.

İstanbul’da yapılan operasyonlarda 2 milyon 272 bin 332 adet uyuşturucu hap, 334 kg metamfetamin, 42 kg skunk, 23,5 kg bonzai ve 9 kg eroin ele geçirildi. Bu operasyonlarda toplamda 33 sokak satıcısı yakalandı. Gaziantep’te yapılan operasyonda 3 milyon 143 bin 823 adet uyuşturucu hap ve 8 kg skunk ele geçirilirken, 7 kişi gözaltına alındı. İzmir’de gerçekleştirilen operasyonda ise 52 kg metamfetamin ve 63.455 adet uyuşturucu hap ele geçirildi ve 6 zehir taciri yakalandı.

Adana’da 41,5 kg metamfetamin ve 14.343 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır’da 43 kg skunk ve 5 kg esrar ele geçirilirken, 6 kişi yakalandı. Osmaniye’de yapılan operasyonda 40 kg skunk ele geçirilirken, 2 zehir taciri gözaltına alındı. Trabzon’da 34,5 kg skunk ele geçirilirken, 3 kişi yakalandı.

İstanbul’da gerçekleştirilen bu operasyonlarla ilgili detaylar Yerel Haberler kategorisinde bulunmaktadır. Haberlerin içeriğinde herhangi bir editoryal müdahale bulunmamaktadır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul haberleri otomatik olarak bu sayfada sunulmaktadır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan tüm haberlerin hukuki muhatabı ise ilgili haberleri servis eden ajanslardır. İstanbul ve diğer illerdeki operasyonlarla ilgili detaylar ilgili haber servis eden ajanslar aracılığıyla daha ayrıntılı olarak takip edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Yapılan Büyük Operasyonda 2 Milyon Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin