1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. İstanbul’da yaşanan trafik kazası sonucunda kaçan annenin duruşması yapıldı: İşte karar!

İstanbul’da yaşanan trafik kazası sonucunda kaçan annenin duruşması yapıldı: İşte karar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yaşanan trafik kazasında Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, ABD’ye kaçtıktan 106 gün sonra yakalandı. Bugün Boston şehrinde hakim karşısına çıkan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’a Türkiye’nin iade için sunduğu deliller ve talepler değerlendirildi. Hakim, Eylem Tok’un tutukluluğunun devamına ve bir sonraki duruşmanın 27 Haziran’da yapılmasına karar verdi.

Timur Cihantimur, ehliyetsiz bir şekilde yaptığı kazada Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak yargılandı. Kaçtıktan sonra ABD’de yakalanan Cihantimur ve annesi Eylem Tok, Boston’da mahkemeye çıkarıldı. Türkiye’nin iade talepleri ve delilleri değerlendirildikten sonra Eylem Tok’un tutukluluğunun devam edeceği ve bir sonraki duruşmanın 27 Haziran’da gerçekleşeceği belirlendi.

Hakim karşısına çıkan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, İstanbul’da yaşanan trafik kazasıyla ilgili olarak yargılandı. Ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur’un kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olmasıyla başlayan süreç, ABD’ye kaçmaları ve sonrasında yakalanmalarıyla devam etti. Eylem Tok ve Timur Cihantimur, Boston’da hakim karşısına çıkarak Türkiye’nin iade talepleri ve delilleri hakkında karar alınmasını beklediler. Hakim, Eylem Tok’un tutukluluğunun devamına ve bir sonraki duruşmanın 27 Haziran’da yapılmasına karar verdi.

İstanbul’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin ölümünden sorumlu tutulan ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, ABD’ye kaçtıktan sonra yakalandı. Boston’da hakim karşısına çıkarılan anne ve oğul, Türkiye’nin iade talepleri ve sunduğu deliller hakkında mahkeme tarafından değerlendirildi. Eylem Tok’un tutukluluğunun devamına ve bir sonraki duruşmanın 27 Haziran’da yapılmasına karar verilmesiyle birlikte davaya devam edilecek.

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, İstanbul’da gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin ölümünden sorumlu tutuluyor. ABD’ye kaçtıktan sonra yakalanan anne ve oğul, Boston’da hakim karşısına çıkarıldı. Türkiye’nin iade talepleri ve delilleri mahkeme tarafından değerlendirildikten sonra Eylem Tok’un tutukluluğunun devamına ve bir sonraki duruşmanın 27 Haziran’da yapılmasına karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da yaşanan trafik kazası sonucunda kaçan annenin duruşması yapıldı: İşte karar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin