1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü! Kentsel Dönüşüm Kampanyaları Vatandaşları Bilgilendiriyor

İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü! Kentsel Dönüşüm Kampanyaları Vatandaşları Bilgilendiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kampanyalarından biri olan “Yüzyılın Dönüşümü İstanbul” ve diğeri ise “Yarısı Bizden” isimli kampanyalar hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda bilgilendirme yapıldı. Bu kampanyalar kapsamında İstanbul turunun devam ettiği ve 39 yeni bilgilendirme aracı ile 39 ilçede, ayrıca bilgilendirme tırlarıyla Tuzla ve Zeytinburnu’nda vatandaşları bilgilendirmeye devam ettikleri aktarıldı.

Bakanlık sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bu paylaşımda, İstanbul’da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kampanyaları olan “Yüzyılın Dönüşümü İstanbul” ve “Yarısı Bizden” hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu. Yapılan duyuruda, İstanbul turunun devam ettiği ve 39 yeni bilgilendirme aracı ile 39 ilçede vatandaşların bilgilendirildiği belirtildi. Aynı zamanda Tuzla ve Zeytinburnu gibi ilçelerde de bilgilendirme tırlarının halka hizmet verdiği vurgulandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, İstanbul’da düzenlenen kentsel dönüşüm kampanyaları olan “Yüzyılın Dönüşümü İstanbul” ve “Yarısı Bizden” hakkında bilgilendirme çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Bu kapsamda, İstanbul genelinde gerçekleştirilen turun devam ettiği ve 39 ilçede yeni bilgilendirme araçlarının kullanılarak vatandaşlara bilgi verildiği ifade edildi. Ayrıca, Tuzla ve Zeytinburnu gibi ilçelerde de bilgilendirme tırlarının hizmet verdiği bildirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İstanbul’da düzenlenen kentsel dönüşüm kampanyaları “Yüzyılın Dönüşümü İstanbul” ve “Yarısı Bizden” ile ilgili kamuoyuna bilgi verildi. Turun İstanbul genelinde devam ettiği ve 39 ilçede 39 yeni bilgilendirme aracının kullanılarak vatandaşların bilgilendirildiği belirtildi. Ayrıca, Tuzla ve Zeytinburnu gibi ilçelerde de bilgilendirme tırlarının halka hizmet verdiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü! Kentsel Dönüşüm Kampanyaları Vatandaşları Bilgilendiriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin