1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Istanbul’daki Soğuk Cinayetlerin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Detaylar Şoke Edici

Istanbul’daki Soğuk Cinayetlerin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Detaylar Şoke Edici

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir evde bulunan derin dondurucu ve buzdolabında üzerinde Türkmenistan uyruğu olan 4 kişinin cesetleri ile ilgili olarak tutuklu bir sanık hakkında “3 kadına karşı kasten öldürme” ve “kasten öldürme” suçlarından 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Tutuklu sanık S.H’nin ifadesinde, maktullerden dini nikahlı eşi Gulkamar Hanymova’nın kendisini aldattığına inandığını ve bu nedenle onu takip etmek için bir program kullandığını söyledi. Program sayesinde eşinin başka erkeklerle görüştüğünü öğrendiğini belirten sanık, olay günü eşini ve kızlarını öldürmek amacıyla evlerine gittiğini anlattı.

Sanık, evde bulunan Ruslan Kerimov’u öldürdükten sonra eşini beklemeye başladığını ve eve ilk gelen eşiyle kahvaltı yaparak onu öldürdüğünü ifade etti. Daha sonra kızı Laçin Geldiyarova’yı da aynı şekilde öldüren sanık, en son olarak eve gelen diğer kızı Leyla Geldiyarova’yı öldürdüğünü belirtti. Cesetleri gömmek yerine dondurucu ve buzdolaba koyduğunu iddia eden sanık, daha sonra cesetleri atmayı düşündüğünü ancak eşinin onları toprağa verme kararı aldığını söyledi.

Sanık, iş arkadaşı M.A’ya eşini ve kızlarını öldürdüğünü itiraf ederek Yardım talebinde bulunduğu, ancak başka bir kişinin bu konuşmayı duyduğu iddianamede yer aldı. Sanık, öldürdüğü kişilerin telefonlarını sattığı ve kaçmaya hazırlandığı sırada yakalandı. Tutuklanmasının ardından pişmanlık duymadığını belirten sanık, suçunu itiraf etti.

Polis ekiplerinin 18 Haziran 2023’te evde yaptığı aramada cesetleri bulmasıyla başlayan soruşturma sonucunda sanık S.H. Çeşme’de yakalanmış ve tutuklanmıştı. Mahkeme tarafından kabul edilen iddianameye göre sanık, cinayetleri işlemesinin ardından cesetleri saklamak ve kaçmak için planlar yapmıştır. Davanın ilerleyen süreçteki duruşmalarında sanığın cezası netleşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Istanbul’daki Soğuk Cinayetlerin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Detaylar Şoke Edici
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin