1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’u içine düştüğü durumdan kurtaracak Cumhur İttifakı adayı Kurum, esnafla bir araya geldi!

İstanbul’u içine düştüğü durumdan kurtaracak Cumhur İttifakı adayı Kurum, esnafla bir araya geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur ittifakı adayı Murat Kurum, gençler için dijital bir mektup hazırladı. Mektubunda, İstanbul’un beklenen depreme karşı hazırlıklı olması gerektiğini vurgulayarak, deprem anında hissedilen korkuyu ve hayatta kalma isteğini ön plana çıkardı. Kurum, daha önce ülkenin çeşitli bölgelerinde afetlerle mücadele ederek vatandaşların sorunlarına çözüm ürettiğini belirterek, şimdi sıra İstanbul’un sorunlarıyla baş etmekte olduğunu ifade etti. Kendisinin ve ekibinin, deprem, yangın, sel gibi afetlerde hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ettiğini hatırlatarak, İstanbul’un hayati sorunlarını çözme konusundaki kararlılığını vurguladı.

Kurum, geleceği güvenli olan bir İstanbul için çeşitli projeler geliştirdiğini ve deprem gibi kaçınılmaz bir durumla karşılaşmadan önce harekete geçeceklerini belirtti. 1 Nisan’dan itibaren yapacakları çalışmalarla, evlerin huzur ve sıcaklığının korunacağını ve İstanbul’un depreme hazır hale getirileceğini söyledi. Depremin İstanbul için gerçek bir tehdit olduğunu ve algı yönetiminin değil, gerçek tedbirlerin önemli olduğunu vurgulayarak, can kayıplarını en aza indirmek için şimdiden önlemler alacaklarını belirtti.

İstanbul’u en hızlı şekilde depreme hazırlamak için yola çıktığını belirten Kurum, rakiplerle polemiğe girmekten ziyade gerçek sorunlara odaklandıklarını ifade etti. Amacının, İstanbul’u depreme karşı en güvenli şekilde hazırlamak olduğunu ve herkesin hayatının kurtarılmasını sağlamak için çalıştığını söyledi. İstanbul için depremin kaçınılmaz bir gerçek olduğunu ve bu nedenle tüm yaşam alanlarının güvenli hale getirilmesi gerektiğini belirterek, vatandaşları hızla harekete geçmeye çağırdı.

Kurum, İstanbul’un geleceği için sağlam ve dirençli bir yapı oluşturmayı hedeflediğini ve 31 Mart seçimlerinin bu doğrultuda tarihi bir fırsat olduğunu vurguladı. Depremin kapıyı çalmadan önce harekete geçilerek, İstanbul’un kazanacağını ve vatandaşların kazanacağını ifade etti. Önemli olanın hayatta kalmak olduğunu belirterek, depreme karşı alınacak tedbirlerle herkesin güvende olacağını söz verdi. Murat Kurum, seçimin İstanbul’un geleceğini belirleyeceğini ve herkesin bu fırsattan yararlanarak sağlam bir İstanbul’da yaşamak için birleşmesi gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’u içine düştüğü durumdan kurtaracak Cumhur İttifakı adayı Kurum, esnafla bir araya geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin