1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’un 3 Köprüsüne Dev Bayraklar Asıldı

İstanbul’un 3 Köprüsüne Dev Bayraklar Asıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliği ve 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümünde, Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Türk Bayrağı asıldı. Bayrakların asılması öncesinde, Hafıza 15 Temmuz Müzesi önünde toplanıldı.

Etkinliğe İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Grup, önce Şehitler Köprüsü’ne yürüyerek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladılar. Daha sonra dev Türk Bayrağı ve 15 Temmuz Derneği flamaları ile köprüye bayrak asıldı ve İsmail Hakkı Turunç bir açıklama yaptı.

Turunç, “Milletimizin ve kamu kurumlarının duyarlılığıyla 15 Temmuz’un 8. yılında da şehitlerimizi anıyoruz. Bayraklarımızı indirmemek için mücadele eden milyonlarca insanımızın olduğunu bilmek bize güç veriyor. Türk milleti olarak bu sorumluluğun farkındayız ve bayraklarımızı asarak bu millete olan bağlılığımızı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yanında, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de Türk Bayrağı asıldı. Bu bayraklar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü boyunca asılı kalacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’un 3 Köprüsüne Dev Bayraklar Asıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin