1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. İşte Samsung Galaxy S25 Ultra’nın Sızdırılan Render Görselleri!

İşte Samsung Galaxy S25 Ultra’nın Sızdırılan Render Görselleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2025 yılında tanıtılması planlanan Samsung Galaxy S25 Ultra’nın sızdırılan render görselleri, telefonun tasarımının nasıl olacağı hakkında ipuçları veriyor. Şu anda hızla yaklaşan lansman öncesinde sızıntılar ve söylentiler artmaya devam ediyor. Galaxy S25 Ultra’nın önümüzdeki yıl başlarında tanıtılması ve piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Telefonun ön tasarımı ilk kez bir render aracılığıyla sızdırılmıştı ancak yeni render görselleri tüm telefonun tasarımını ortaya çıkarıyor. Galaxy S25 Ultra’nın köşelerinin daha yuvarlatılmış ve düz kenarlarla tasarlandığı görülüyor. Ekran boyutunun 6.8 inç olması beklenirken ekran çerçevesinin inceliği hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca, telefonun kamera tasarımının Galaxy Z Fold 6’ya benzer olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Galaxy S25 Ultra’nın öne çıkan özelliklerinden biri de depolama ve RAM seçenekleri. İddialara göre telefon, 256 GB depolama ve 12 GB RAM ile 512 GB veya 1 TB depolama ve 16 GB RAM seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak. Ayrıca, telefonun Snapdragon 8 Gen 4 işlemciye sahip olması beklenirken arka kısımda 200 MP ana kamera ve 50 MP telefoto kamera bulunacağı söyleniyor. Diğer kameralar hakkında henüz net bir bilgiye sahip değiliz. Son olarak, Galaxy S25 Ultra’nın 5,000mAh batarya kapasitesi ve 45W hızlı şarj özelliğiyle geleceği bekleniyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın tanıtımı için geri sayım devam ederken, telefonun özellikleri ve tasarımı hakkında sızdırılan bilgiler merakla bekleniyor. Render görselleri, telefonun tasarımının kullanıcıların beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandığını gösteriyor. Ancak resmi lansmanın yapılmasını bekleyerek, Samsung’un yeni amiral gemisi telefonunun tüm detaylarını öğrenmeyi dört gözle bekliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İşte Samsung Galaxy S25 Ultra’nın Sızdırılan Render Görselleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin