1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İşte Yakalanan Telegram ve Discord Sapkınları!

İşte Yakalanan Telegram ve Discord Sapkınları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Telegram ve Discord uygulamalarında uygunsuz paylaşımlar yapan 2 kişinin yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün, Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan “C31K” isimli grubun yöneticilerinden birinin “Hz. Ebu Cehil” olarak adlandırılan E.K. olduğunu belirtti. E.K’nin Ankara Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını aktaran Yerlikaya, diğer şüpheli olan A.T. adlı çocuğun da İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından muhafaza altına alındığını açıkladı.

Yerlikaya, söz konusu kişilerin ifadelerinin psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacağını belirtti ve sosyal medya üzerinde toplumu olumsuz etkilemeye çalışanlara karşı mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, içişleri bakanlığının huzur ve güveni sağlamak için tüm gücüyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Bakan Yerlikaya’nın açıklaması şu şekildeydi;

❌Ankara Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden “Hz. Ebu Cehil” olarak adı geçen şahsın E.K. adlı çocuk olduğu belirlenmiş ve Ankara Emniyet Müdürlüğümüzün koordinasyonunda Zile… — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) October 8, 2024

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İşte Yakalanan Telegram ve Discord Sapkınları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin