1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstinaf Mahkemesi kararına göre: Melih Gökçek yeniden yargılanacak!

İstinaf Mahkemesi kararına göre: Melih Gökçek yeniden yargılanacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açtığı hakaret davasında beraat kararı aldı. Ancak, bu karar İstinaf Mahkemesi tarafından bozuldu. İstinaf Mahkemesi, Gökçek hakkında verilen beraat kararının usül hükümlerine aykırı olduğunu belirterek dosyayı yeniden değerlendirilmesi için geri gönderdi.

İstinaf Mahkemesi’nin kararına göre, duruşmanın açılması ve tarafların davet edilerek delillerin değerlendirilmesi gerektiği halde beraat kararı verilmesi usül hükümlerine aykırı olarak nitelendirildi. Bu nedenle Gökçek’in yeniden yargılanması kararı verildi.

Gökçek’in yeniden yargılanacağı belirtilirken, davanın detayları ve yeni duruşma tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Ancak, beraat kararının bozulmasıyla birlikte Gökçek’in savunma yapması ve mahkemenin kararını beklemesi bekleniyor.

Mansur Yavaş’ın Melih Gökçek’e karşı açtığı hakaret davasında yaşanan bu gelişmeler, Ankara siyasetinde de yankı uyandırdı. Gökçek’in yeniden yargılanması durumunda, davaya ilişkin detayların yeniden gündeme gelmesi ve sonucun merakla beklenmesi bekleniyor.

Gökçek’in hakaret davasında alınan beraat kararının bozulması, mahkemenin usül hükümlerine daha dikkatli şekilde uyması gerektiğini gösteriyor. Bu nedenle, yeniden yapılacak yargılama sürecinde tarafların delilleri sunması ve savunmalarını yapması önem arz etmektedir. Sonuç olarak, Ankara’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in hakaret davasında yaşanan gelişmeler yakından takip edilmekte ve yeni gelişmeler merakla beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstinaf Mahkemesi kararına göre: Melih Gökçek yeniden yargılanacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin