1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Afyonkarahisar Değerlendirme Toplantısı Başladı: Genel Başkan Dervişoğlu’dan Önemli Açıklamalar

İYİ Parti Afyonkarahisar Değerlendirme Toplantısı Başladı: Genel Başkan Dervişoğlu’dan Önemli Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Değerlendirme Toplantısı, kentte bulunan bir termal otelde gerçekleştirildi. Toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Hakan Şeref Olgun, partinin genel merkez yönetimi, milletvekilleri ve teşkilat üyeleri katıldı. Dervişoğlu, toplantının basına açık kısmında yaptığı konuşmada, partinin 7 yıl önce kurulduğunu ve 27 Nisan 2024 tarihinde bir devri gerçekleştirdiğini belirtti. Ancak sadece kurultay yapmanın veya genel başkan değişikliği yapmanın milletin isteğini yerine getirmenin yeterli olmadığını vurguladı.

Genel Başkan Dervişoğlu, parti olarak özeleştiri yapmak için Afyonkarahisar’da bir araya geldiklerini ifade etti. Partinin Türkiye’nin sorunlarıyla ilgilenen bir siyasi hareket olduğunu ve önce kendilerini eleştirmeleri gerektiğini söyledi. Dervişoğlu, aynaların gerçeği yansıttığını ve kimseye torpil yapmadığını, kimseye yalan söylemediğini belirtti. Bu nedenle aile meclislerinde toplanarak önce kendilerini konuşacaklarını ve hatalardan ders çıkaracaklarını dile getirdi. Geçmişe takılıp kalmadan ama hesap vererek, bugünü azaltmadan ama adaletle tartışacaklarını ve geleceği iyi değerlendirerek konuşacaklarını vurguladı.

Dervişoğlu, İYİ Parti’nin ömrünü ve misyonunu Türk milletinin belirlediğini vurguladı. Partinin hesaplaşacağı tek gücün, 22 yıldır iktidar olan siyasi parti olduğunu ifade etti. Türkiye’yi yeniden inşa etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve milletin onları desteklediğinde başarılı olacaklarını söyledi. Ekonomiyi, adaleti, nüfus ve sınır güvenliğini düzelteceklerini, parlamenter sistemi yeniden tesis edeceklerini ve ülkenin her alanını daha iyi bir hale getirebileceklerini belirtti. İYİ Parti’nin, milletin beklentilerini karşıladığında görevlerini tamamlamış olacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Afyonkarahisar Değerlendirme Toplantısı Başladı: Genel Başkan Dervişoğlu’dan Önemli Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin