1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Bursa’da İlçe Başkanları Değişti: Yeni Dönem Yeni Ruh!

İYİ Parti Bursa’da İlçe Başkanları Değişti: Yeni Dönem Yeni Ruh!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, ilçe başkanlarının atamasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Nilüfer’e Osman Uçar, Mustafakemalpaşa’ya Adnan Akın, Gemlik’e Halis Çelik, Orhangazi’ye Yasin Bektaş, Kestel’e Hamza Gözüküçük ve Karacabey’e de Cem Tiryakioğlu ilçe başkanları olarak atandı. Hasanoğlu, partilerinin yeni bir ruh ve heyecanla yoluna devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Bursa Milletvekili Hasan Toktaş’ın Teşkilat Başkanlığı’na atanmasının Bursa Teşkilatı için gurur verici olduğunu ifade etti.

31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde, parti yönetim kademelerinde doğal hareketliliklerin yaşandığını vurgulayan Hasanoğlu, bu sürecin bir ‘nöbet değişimi’ dönemi olduğunu söyledi. Seçim döneminde emek veren ve görevlerinden ayrılan ilçe başkanları ve diğer yönetici kademesindeki dava arkadaşlarına teşekkür etti. Yeni dönemde görev alacak ilçe başkanlarına başarılar dileyen Hasanoğlu, Genel Başkanları Sn. Müsavat Dervişoğlu liderliğinde milletin umudu olma yolunda faaliyetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

İYİ Parti’nin ilçe başkanlarına yapılan atamaların Genel Merkez tarafından onaylandığı belirtildi. Bu atamaların partinin yeni döneminde daha güçlü bir şekilde hizmet etmeyi hedeflediği vurgulandı. Atanan ilçe başkanlarının ve ekip arkadaşlarının başarılı çalışmalar yapması ve partinin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Dr. Mehmet Hasanoğlu, yaşanan değişim sürecinin partinin dinamizmini arttıracağını ve hedeflerine daha hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlayacağını ifade etti. Parti olarak her zaman milletin yanında olduklarını ve onların umudu olma yolunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Yeni atanan ilçe başkanlarıyla birlikte, İYİ Parti’nin Bursa Teşkilatları olarak, millete hizmet etmek adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Bursa’da İlçe Başkanları Değişti: Yeni Dönem Yeni Ruh!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin