1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu: “Aday Sayısı Fazla, Ama Kaybeden İYİ Parti Olmayacak” – İşte Detaylar!

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu: “Aday Sayısı Fazla, Ama Kaybeden İYİ Parti Olmayacak” – İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, adaylık süreci hakkında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Dervişoğlu, aday sayısının fazla olup olmadığı konusunda, bu durumun bir güzellik olduğunu ve bir bölünmeye sebep olmayacağını belirtti. Hangi adayın kazanırsa kazansın, kaybedenin asla İYİ Parti olmayacağını vurgulayan Dervişoğlu, vahşi bir rekabet ortamının oluşmayacağına inandığını dile getirdi.

Genel Başkan adaylığı sürecinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile istişarelerde bulunup bulunmadığı sorusuna ise Dervişoğlu, sadece Genel Başkanın hayır duasını aldığını ve herhangi bir görüşme yapmadığını ifade etti. Ancak siyasi partide bir kişinin genel başkanlığa aday olması durumunda genel başkanıyla görüşmesinin doğal olduğunu belirten Dervişoğlu, bu durumun spekülasyonlara yol açtığını ve üzüldüğünü söyledi. Ayrıca, partide yaşça büyük ve önemli siyasi figürlerle de görüştüğünü açıkladı.

Aday sayısının fazlalığına da değinen Dervişoğlu, bu durumun güzellik olduğunu ve adayların makul siyasi kimliklere sahip olduğunu belirtti. Sürecin devam edeceğini ve adaylarla görüşmelerin devam edeceğini aktaran Dervişoğlu, vahşi bir rekabet ortamının oluşmayacağına inandığını ifade etti. Adayların birbirleriyle görüşeceğini ve seçim sonrasında bir arada yolculuklarını sürdüreceklerini söyleyen Dervişoğlu, siyasette doğru niyetleriyle hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Sonuç olarak, İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, adaylık süreci ve adaylar arasındaki ilişkiler hakkında yapıcı ve olumlu açıklamalarda bulundu. Partinin birlik ve beraberlik içinde seçim sürecini geçirmesi gerektiğine inanan Dervişoğlu, vahşi rekabetin oluşmayacağına dair güvenini paylaştı ve adayların makul siyasi kimliklere sahip olduğunu vurguladı. Siyasette doğru niyetlerle hareket etmenin önemine dikkat çeken Dervişoğlu, seçim sürecinin sonunda partinin güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğine inancını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu: “Aday Sayısı Fazla, Ama Kaybeden İYİ Parti Olmayacak” – İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin