1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü Kutladı: “İdealimizden Asla Vazgeçmeyeceğiz”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü Kutladı: “İdealimizden Asla Vazgeçmeyeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü kutlamak amacıyla sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Bu özel günü Türk Milleti’nin varoluş mücadelesini temsil eden bir gün olarak nitelendirdi. 3 Mayıs’ın, şanlı bir yolculuğun ve uyanışın simgesi olduğunu belirtti. Dervişoğlu, bu büyük mücadelenin bayraktarı olarak 3 Mayıs ruhuyla Türk devletini, Türk milletini ve Türk kültürünü her alanda yüceltme idealiyle hareket edeceklerini vurguladı. Kendi ve partisi olarak 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü yüceltmeye devam edeceklerini ifade etti.

3 Mayıs Türkçüler Günü’nü anma mesajında Dervişoğlu, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ile şair ve düşünürler Namık Kemal ve Ziya Gökalp’in fotoğraflarının bulunduğu bir görsel paylaştı. Bu üç önemli simanın Türk milleti için olan değerini ve Türk kültüründeki yerini vurgulamak adına bu görseli seçtiği anlaşıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin kurtuluş mücadelesinde liderlik yapmış ve Türk kültürü üzerinde büyük etkiler bırakmış bir isimdir. Namık Kemal ve Ziya Gökalp ise Türk edebiyatı ve düşünce dünyasında önemli bir yere sahip olan isimlerdir.

Dervişoğlu’nun paylaşımıyla Türk milletinin 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü kutlama ve anma geleneği devam etmiş oldu. Bu özel gün, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmaya ve Türk kültürünü yaşatmaya yönelik önemli bir gün olarak her yıl kutlanmaktadır. Dervişoğlu’nun bu önemli günü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla anmak, Türk milletinin ve Türk kültürünün değerlerine sahip çıkmak adına önemli bir adım olmuştur. Gelecek yıllarda da 3 Mayıs Türkçüler Günü’nün anlam ve önemini vurgulamaya devam ederek Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendirmeye yönelik çalışmalar sürdürülecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü Kutladı: “İdealimizden Asla Vazgeçmeyeceğiz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin