1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “DEM’e uzatılmış elin asıl sahibi Erdoğan’dır!”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “DEM’e uzatılmış elin asıl sahibi Erdoğan’dır!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yeni bir çözüm süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, “Afaki yorumlarda bulunmak istemiyorum. Resmi bir açıklama olmadığı müddetçe bir spekülasyona alet olmak istemiyoruz” dedi. Dervişoğlu ayrıca, “Benim tarafımdan bakıldığında DEM’e uzatılmış el, belki Devlet Bahçeli tarafından uzatılmıştır ama o elin asıl sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı.

AKP’den yapılan açıklamada ise “yeni çözüm süreci”nin gündemlerinde olmadığı belirtildi. Parti, öncelikli olarak yeni anayasa ve reform gündemleri üzerinde durduklarını vurguladı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’nu ziyaret etti ve ortak bir basın toplantısı gerçekleştirdiler. Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sonrasında Türk siyasetinde önemli değişimler yaşandığını belirterek partisinin misyonunu ve önemini vurguladı.

Uysal ayrıca, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu önemli meseleleri ele almak ve milletin gerçek gündemini konuşmak gerektiğini ifade etti. Siyasetin temel amacının geniş bir anlayış etrafında bir araya gelmek olduğunu belirten Uysal, Demokrat Parti olarak bu doğrultuda mücadele ettiklerini söyledi.

Gazetecilerin yeni çözüm süreci iddialarına ilişkin sorusu üzerine Dervişoğlu, kesin bir açıklama yapmadan spekülasyona girmek istemediklerini belirtti. Ayrıca Dervişoğlu, herhangi bir çözüm süreci başladığında resmi açıklamaların beklendiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “DEM’e uzatılmış elin asıl sahibi Erdoğan’dır!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin