1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’dan MHP’ye Sert Sözler: “Ayağa Düşürdünüz!”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’dan MHP’ye Sert Sözler: “Ayağa Düşürdünüz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyasetçi ve gazetecilerden oluşan bir grup olan ‘MHP’nin rahatsız olduğu’ 154 kişilik listede Müsavat Dervişoğlu’nun adının bulunmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, kendisini bu listede diğer insanlarla eşit kılmayı saygısızlık ve haksızlık olarak tanımlayarak, içinde yetiştiği çevreyi incitmek istemediğini belirtti. Aynı zamanda kendisini kimse başkalarının havuzuna dahil etmemesi gerektiğini vurgulayarak Türk varlığına adanmış bir Türk evladı olduğunu söyledi.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı olarak MHP’ye hitaben yaptığı konuşmada, kendi kendisine ‘ülkücü’ diyememesinin sebebini MHP’nin politikalarına bağlayarak, onları suçladı. Ayrıca Batı Trakya Türklerinin okullarının kapanması konusunda hükümeti eleştirerek Dışişleri Bakanlığı’nı harekete geçmeye çağırdı.

Dervişoğlu ayrıca tarihin çarpıtılmış olduğunu düşünenler ve devlet yönetmeyi kendi oynadığını sananlara seslenerek, Lozan Antlaşması’nı okumalarını önerdi. Ayrıca Kuzey Kıbrıs ve Filistin’in tanınma mücadelelerine atıfta bulunarak, Lozan’a ve milli kahramanlarına hakaret edenleri eleştirdi. Ayrıca hükümetin tefeci bezirganlara, beton ağalarına ve vurgunculara hizmet ettiğini savunarak, halkın çıkarlarının ikinci plana atıldığını vurguladı.

Erdoğan’ın verdiği müjdeleri bile beğenmediğini söyleyen Dervişoğlu, hükümetin çıkardığı yasaların halkın çıkarlarını yansıtmadığını savundu. Ayrıca halkın köle gibi değil, hükümetin hizmetkarı olmadığını ifade ederek, halkın çıkarlarını koruma sözü verdi. Ayrıca ölüm yerine hayırla başlayacaklarını ve halkın sorunlarını yasalarla oyalamayacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’dan MHP’ye Sert Sözler: “Ayağa Düşürdünüz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin