1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’dan Sert Tepki: “Türk Milliyetçilerine Yanaşma Muamelesi!”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’dan Sert Tepki: “Türk Milliyetçilerine Yanaşma Muamelesi!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara’da düzenlenen Milliyetçi Kongre Derneği’nin 2. Büyük Kongresi’ne katıldı. Kongrede yaptığı konuşmada, Türk milliyetçiliği ve Cumhur İttifakı’na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, Türk milliyetçilerinin özünde onurlu insanlar olduğunu vurgulayarak, “Türk milliyetçileri öyle çağrılınca gelen kovulunca da giden bir yanaşma muamelesine tabi tutulacak insanlar değildir. Onurlu insanlardır. Bu iktidar bu muameleyi Türk milliyetçilerine çok yapıyor” ifadelerini kullandı.

Ayrıca siyasetin usulünü belirleyenin, maalesef, Erdoğan ve AKP’nin uygulamaları olduğunu belirten Dervişoğlu, “Seçmen de artık siyasetçilere güvenmiyor. Bu durumu değiştirmek zorundayız” şeklinde konuştu.

Dervişoğlu’nun konuşmasında dikkat çeken bir diğer nokta ise Türk milliyetçiliğinin sahih temsil edilmesi gerektiği vurgusu oldu. Kendisinin de Türk milliyetçilerini birleştirmeyi hedeflediğine değinen Dervişoğlu, ayrılık gerekçelerinin doğru tespit edilmesi gerektiğini belirtti.

Son olarak, Dervişoğlu Beynini kiralayanlar da var nakil yaptırmadan iki beyinli olup bir beynini birine diğerini başkasına pazarlayanlar da var. Onların oyunlarına gelmeyin.” açıklamaları ile konuşmasını tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’dan Sert Tepki: “Türk Milliyetçilerine Yanaşma Muamelesi!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin