1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’ndan Çarpıcı Açıklamalar: “Senaryo-Yönetmen-Yapımcı Hepsini Aynı!”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’ndan Çarpıcı Açıklamalar: “Senaryo-Yönetmen-Yapımcı Hepsini Aynı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı olan Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. GazeteDuvar’ın haberine göre, Dervişoğlu, Çözüm süreci tartışmalarına değinerek, 2011 yılında ‘Çözüm’ adı altında başlayan ihanet sürecinin 2015 yılında ‘Rafa Kaldırdık’ sözleriyle uyutulduğunu ve 2017 yılında İYİ Parti’nin kurulduğunu belirtti. Ardından 2018 yılında rahatsız olanların Cumhur İttifakını oluşturduğunu ve Hüda-Par ile genişleyen Cumhur İttifakının şimdi DEM ile el sıkıştığını dile getirdi. Dervişoğlu, bu durumu kapsayıcılık olarak değil, toplumu kendi siyasi emellerine alet etmenin bir çabası olarak nitelendirdi. Rafa kaldırılan ihanet sürecinin tekrar devreye sokulduğunu ifade ederek, senaryo, yönetmen ve yapımcının aynı olduğunu ve yeni oyuncuların eklenmiş bir devam filmi gibi olduğunu söyledi. Kendisinin gücünü Büyük Milletten aldığını ve yetkisini Türkiye Cumhuriyeti Devleti yurttaşlığından aldığını belirtti.

Dervişoğlu, “Hepinizi tanıyor ve takip ediyoruz” diyerek sözlerine devam etti. İmralı tutanaklarına bakılarak, kimlere hangi misyonun yüklendiğinin, hangi ihanet planının figüranı olduklarının, rollerin nasıl dağıtıldığının ve bugün sahneye konmak istenen hain senaryonun kimler tarafından yazıldığını çok iyi bildiklerini dile getirdi. Tüm bunları zamanı geldikçe Milletle paylaşacaklarını ifade etti.

Ayrıca, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un anayasanın 3. maddesine ilişkin sözlerine tepki gösteren Dervişoğlu, Kurtulmuş’u eleştirdi. Kurtulmuş’un siyaseten taktığı maskesini bir üniversite kürsüsünde çıkararak gerçek yüzünü gösterdiğini ve Meclisin gerçek başkanı olmadığını kanıtladığını belirtti. Ayrıca, Kurtulmuş’un “Devletin ülkesi olmaz. Devletin milleti olmaz.” şeklindeki sözlerine tepki göstererek, aklının zincirlerinden kurtulmuş olduğunu ifade etti. Dervişoğlu, Kurtulmuş’a ve onun gibi düşünenlere seslenerek, devlet anlayışlarının farklı olduğunu ve onların devlet anlayışlarının vatan toprağına kupon arazi muamelesi yaptığını, ihale ve rant şebekeleri kurduklarını vurguladı. Sözlerini “Sizin Devlet zannettiğinizle bizimkisi aynı değildir!” diyerek sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’ndan Çarpıcı Açıklamalar: “Senaryo-Yönetmen-Yapımcı Hepsini Aynı!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin