1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Sert Çıkışlarıyla Dikkat Çekti: “Tehditlere Boyun Eğmeyeceğiz!”

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Sert Çıkışlarıyla Dikkat Çekti: “Tehditlere Boyun Eğmeyeceğiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin kuruluşunun 7. ve Cumhuriyet’in 101. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için Ankara Atatürk Spor Salonu’nda partililere hitap etti. Dervişoğlu, “Bebek katiline hürriyet, Müsavat Dervişoğlu’na tehdit size yakışmaz! Biz saray muhafızı değil, Türk milliyetçileriyiz! Mazimiz ve mücadele geçmişimiz bugünümüze kefildir. Kuru tehditlere pabuç bırakmayacağım herkes tarafından iyi bilinmelidir” şeklinde konuştu. İYİ Parti’nin kuruluşunun 7. ve Cumhuriyet’in 101. yıl dönümünün kutlama etkinliklerine binlerce partili katıldı. Dervişoğlu, Türkiye’nin gündemine taşınan yeni anayasa tartışmalarına sert açıklamalarda bulunarak, terörle mücadele konusunda taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Dervişoğlu, güncel tartışmaların ülkenin gerçek ihtiyaçlarına uzaklaştığını belirterek, “Yeni anayasa gündeme getirildiğinden bu yana, Türkiye’nin gerçek beklentilerinin aksine konular tartışılıyor. Bu tartışmalar, iktidarın gerçek niyetini deşifre etmeye yeterlidir” dedi. Terörle mücadele konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Dervişoğlu, “Binlerce şehidin manevi yükü, binlerce gazinin sorumluluğu omuzlarımızdadır. Hiç kimsenin, şehitlerimizin manevi hatıralarına zarar vermeye ve onların aziz ruhlarını incitmeye hakkı yoktur” şeklinde konuştu.

Dervişoğlu, milliyetçilik konusunda da önemli mesajlar vererek, “Milliyetçilik bu milletin ortak değeri, Türkiye Cumhuriyeti’nin de kuruluş felsefesidir. Geçmişte yaşanmış güzel günlerin anısına saygıda kusur etmemek için elimden geleni yapıyorum. Ancak bayrağımıza, milletimize, istiklalimize olan saygım her şeyin üzerindedir” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin geleceği için birlik çağrısı yapan Dervişoğlu, milletin değerlerini pazarlık konusu yapmayacaklarını belirterek, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in değerlerinde buluşan herkesi İYİ Parti çatısı altında bir araya gelmeye davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Sert Çıkışlarıyla Dikkat Çekti: “Tehditlere Boyun Eğmeyeceğiz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin