1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu’dan Çarpıcı Çağrı: “Terörü Bitirmek İçin Silah Bırakılacak!”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu’dan Çarpıcı Çağrı: “Terörü Bitirmek İçin Silah Bırakılacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Grup Başkanvekili Bugra Kavuncu, TBMM’de yaptığı açıklamada, “Terörü devlet bitirir. Terörü bitirmesi için herhangi bir kişiye, hele de bir terörist başına çağrı yapılmaz. Elbette terör bitsin fakat bu işin bizim açımızdan çözümü, tektir: Ebediyen silah bırakılacak, sivilimize, askerimize, polisimize, dönmüş namlular bir daha çıkmamak üzere gömülecek ve Türk adaletine teslim olacaklar. Ondan sonra bir şey konuşulacaksa konuşulur” şeklinde konuştu.

Kavuncu, basın toplantısında yeni bir sürecin hazırlıklarının yapıldığına işaret ederek, “Geçmişte teşebbüs edilen bir başka açılım sürecinin arifesinde olabiliriz. Maddi durumumuz ve içişleri konularında belirsizlikler var. Ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. Savcılar tehdit altında. Mafya ve çete faaliyetleri artıyor. Silahların hala elde tutulması gelecekte daha kötü durumlar yaşanmasına neden olabilir” dedi.

Ayrıca Kamu Denetleme Kurumu raporuna değinen Kavuncu, “Kamu personel rejimine yapılan başvuruların yüzde 30’u nepotizmle ilgili. Gençler ülkeyi terk ediyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin temel yapıyı bozduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu’dan Çarpıcı Çağrı: “Terörü Bitirmek İçin Silah Bırakılacak!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin