1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti İlçe Başkanı İstifa Etti: “Partinin Heyecanı Kayboldu”

İYİ Parti İlçe Başkanı İstifa Etti: “Partinin Heyecanı Kayboldu”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklama ile, 25 Ekim 2017 tarihinden bu yana görev yaptığını belirten ve son 2 dönemdir seçilmiş İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı görevinden ve partiden istifa ettiğini duyuran Demir, istifasının gerekçelerine de açıklık getirdi. Yaklaşık 4,5 yıldır ilçe başkanı olarak hizmet verdiğini belirten Demir, ekibiyle birlikte muhalefet görevini layıkıyla yerine getirdiğine inandığını vurguladı. Ancak, halkın beklentileri ve yaşanan süreçler, kendisine artık ‘kenara çekilme’ ihtiyacını gösterdiğini ifade etti.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaşanan süreçlerin, istifasının kaçınılmaz hale gelmesine sebep olduğunu belirten Demir, aday belirleme ve meclis üyelerinin seçimi sürecinde ilçe başkanı ve yönetim kurulunun dikkate alınmamasının büyük bir hayal kırıklığı yarattığını dile getirdi. Bunun üzerine istifa kararını daha önce almasına rağmen, parti zarar görmesin diye süreci beklemeye aldığını ifade etti. Ancak, son bir yılda yaşanan kan kaybı ve başarısızlıkların, partinin genel durumuyla birlikte değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Partinin kuruluş amacı ve heyecanını yitirdiğini dile getiren Demir, artık başarıdan ziyade, olası başarısızlıkları göğüslemeye hazır olduklarını belirtti. Bundan sonra ilçenin hizmetinde olmaya devam edeceğini ve hangi platformda olursa olsun, ilçeye hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğini ifade etti. Mustafakemalpaşa için çalışmalarına devam edeceğini ve her zaman ilçenin iyiliği için gayret edeceğini belirtti.Çıkış noktası bu amaçların gerçekleşmesini sağlayacak bir platformda olup olmadığına henüz karar verilmediğini de ekledi.

Demir’in istifası ve yaptığı açıklamalar, ilçe siyasetinde ve İYİ Parti içinde bazı tartışmaların fitilini ateşledi. Ancak, Demir’in kararlı duruşu ve ilçeye olan bağlılığı, halk tarafından takdirle karşılandı. İstifanın ardından partinin nasıl bir yol izleyeceği ve Demir’in ilerleyen süreçte siyasetteki konumu, merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti İlçe Başkanı İstifa Etti: “Partinin Heyecanı Kayboldu”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin