1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İYİ Parti Kurultayına İzleyici Alınmayacak!

İYİ Parti Kurultayına İzleyici Alınmayacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partilerinin 5. olağanüstü kurultayının 27 Nisan Cumartesi günü yapılacağını duyurdu. Ancak bu kurultaya izleyicilerin alınmayacağı belirtildi. Olgun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kurultayın ATO Congresium’da gerçekleştirileceğini hatırlattı.

Organizasyon komitesi toplantısında, genel başkan adayları Koray Aydın’ı temsilen Yetkin Öztürk, Musavat Dervişoğlu’nu temsilen Buğra Kavuncu, Tolga Akalın’ı temsilen Rıdvan Uz’un katılımıyla bir araya gelindiğini söyleyen Olgun, aday temsilcilerinin hiçbir itirazda bulunmadan salonun fiziki şartları ve kapasitesi göz önünde bulundurularak katılımcı listesinde sınırlama yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Buna göre, kurultay delegeleri, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında diğer davetlilerin katılımına izin verilmeyeceği belirtildi.

Olgun, yaptığı açıklamada, “Partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken, İYİ Parti ailesi olarak kurultayımıza gölge düşürecek herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini rica ederim” şeklinde konuştu. Bu kararın, kurultayın huzur içinde ve gereksiz tartışmalardan uzak bir şekilde geçmesini sağlamak amacıyla alındığı vurgulandı.

Kurultayın tarihi ve yeri netleştikten sonra yapılan bu duyuru, parti içindeki hareketliliği artırdı. Genel Başkan adaylarının temsilcileri arasındaki toplantı ve alınan kararlar, kurultayın nasıl geçeceğine dair ipuçları vermektedir. Ancak izleyicilere kapalı olması, bazı kesimlerde tepkiye neden olabilir.

İYİ Parti’nin 27 Nisan Cumartesi günü düzenleyeceği 5. Olağanüstü Kurultay, partinin geleceği açısından büyük öneme sahiptir. Bu nedenle, genel başkan adaylarının ve partililerin titizlikle hazırlandığı ve katılım sağladığı bir organizasyon olması beklenmektedir. Delegelerin, belirlenen kriterlere göre seçileceği kurultayda, parti içi demokrasinin ve şeffaflığın en üst seviyede sağlanması hedeflenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Kurultayına İzleyici Alınmayacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin