1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Lideri Dervişoğlu: “Fırtınalı Denizlerde İktidar Mücadelesi Vereceğiz!”

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu: “Fırtınalı Denizlerde İktidar Mücadelesi Vereceğiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ordu Korgan Meydanı’nda partililerle bir araya geldi. Dervişoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Ben İYİ Parti gemisini bir limana aldım. Hani üzerimizde bir sürü spekülasyonlar yapılıyor ya, İYİ Parti’nin ömrüne vade biçiyorlar, limanda gemi şimdi yarını planlıyor. Sizlerin gücüyle, iradesiyle ve büyük Türk milletinin İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz. Allah bu memleketi bana yönetmeyi nasip etsin Korgan-Niksar yolu da benim size hediyem ve sözüm olsun” dedi.

Dervişoğlu, Korgan’da vatandaşlarla bir araya gelerek,”Baba dostlarının memleketindeyim. Okul arkadaşlarımın memleketindeyim, mücadele arkadaşlarımın, mektep arkadaşımın aynı sıralarda, okulda yetiştiğimiz Sait Korgan’ın belediye başkanı olduğu Korgan’dayım. Buraya misafir gelmedim. Evladınızım. Karşılamanız, ağırlamanız, misafirperverliğiniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bir büyük yolculuğun önemli bir adımı Korgan ziyaretimiz. Ordu vilayetinde kazanılmış bir büyükşehir belediye başkanlığımız vardı.” şeklinde konuştu.

Dervişoğlu, “Ben İYİ Parti gemisini bir limana aldım. Hani üzerimizde bir sürü spekülasyonlar yapılıyor ya, İYİ Parti’nin ömrüne vade biçiyorlar, limanda gemi şimdi yarını planlıyor. Sizlerin gücüyle, iradesiyle ve büyük Türk milletinin İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz. Bu memlekette anılarım var, bu memleketin çocuklarıyla gençliğimden kaynaklı anılarım var. Bazılarına çok duygulanırım, kendimi tutamam, hakim olamam diye anlatmaktan imtina ediyorum. Ben kaba saba görüntülü bir adamım ama çocuk gibi bir kalbim var.” şeklinde konuştu.

“FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ”

İYİ Parti Genel Başkanı, “Ben İYİ Parti gemisini bir limana aldım. Hani üzerimizde bir sürü spekülasyonlar yapılıyor ya, İYİ Parti’nin ömrüne vade biçiyorlar, limanda gemi şimdi yarını planlıyor. Sizlerin gücüyle, iradesiyle ve büyük Türk milletinin İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz.” dedi.

“KORGAN-NİKSAR YOLU BENİM SİZE HEDİYEM VE SÖZÜM OLSUN”

Dervişoğlu, Korgan-Niksar yolunun hâlâ yapılmadığını hatırlatarak, “**Korganlılara iktidara gelmeleri halinde yolu yapma sözü verdi.**” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Lideri Dervişoğlu: “Fırtınalı Denizlerde İktidar Mücadelesi Vereceğiz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin