1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ PARTİ LİDERİNDEN ŞOK İDDİA: “BAHÇELİ’YE IP GÖNDERMESİ YAPTIM!”

İYİ PARTİ LİDERİNDEN ŞOK İDDİA: “BAHÇELİ’YE IP GÖNDERMESİ YAPTIM!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2007’de gerçekleşen bir mitingde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yaptığı “Öcalan’ın idamı” göndermesine atıfta bulunarak kürsüden ip fırlattı. Bahçeli’nin, “Öcalan gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün bittiğini açıklasın, sonra da umut hakkı için başvurusunu yapsın” çağrısına sert bir tepki gösteren Dervişoğlu, “Cesedimizi çiğnemeden bu Meclis’e giremez” şeklinde konuştu.

MHP lideri Bahçeli’nin, İYİ Parti Grubundan bir ip istediği ve bu ipi Genel Merkez’deki makam odasında asmayı planladığı bilgisi ortaya çıktı. Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, “MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Grubundan o ipi istedi, Genel Merkez’deki makam odasına asacak” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Dervişoğlu da Bahçeli’nin bu talebine cevap verdi. Halk TV’de Şeyma Paşayiğit ile gerçekleştirdiği bir röportajda konuşan Dervişoğlu, “Odasına urganı değil, konuşmamı assın” dedi. Ayrıca, “Urgan şu an nerede bilinmiyor, arkadaşlardan biri almış olabilir. Bulunduğu takdirde, Devlet Bey isterse veririm” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu aynı zamanda partisinin grup toplantısında eline bir urgan alarak konuşmasını sürdürdü. Dervişoğlu, elindeki urganı atarak, “Bahçeli ‘Ben asamadım, sen as’ demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as” ifadelerini kullandı.

Tüm bu yaşananlar hakkındaki bilgiler, Bengü Türk kaynaklı olup, KAYNAK: BENGÜ TÜRK olarak belirtilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ PARTİ LİDERİNDEN ŞOK İDDİA: “BAHÇELİ’YE IP GÖNDERMESİ YAPTIM!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin