1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İyi Parti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İstediği İpi Gönderdi: Dikkat Çekici Açıklama!

İyi Parti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İstediği İpi Gönderdi: Dikkat Çekici Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun bugünkü parti grup toplantısında kendisine fırlattığı urganı istedi. İyi Parti’den yapılan yazılı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun, bugünkü grup toplantısında kullandığı ip, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin isteği üzerine kendisine gönderilmiştir” ifadeleri kullanıldı. Bahçeli’nin urganı genel merkezdeki odasına asmak istemesi üzerine İyi Parti lideri Dervişoğlu, açıklamada söz konusu urganın Bahçeli’ye gönderildiğini belirtti.

MHP’ye yakınlığıyla bilinen Bengü Türk TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, Devlet Bahçeli’nin Dervişoğlu’nun kendisine fırlattığı urganı İyi Parti grubundan istediğini söyledi. Kaya, “Ve o ipi aldıktan sonra da genel merkezdeki makamına asacağını öğrendik. Orada da tutacak bu ipi” şeklinde konuştu.

Dervişoğlu’nun bu hareketine karşılık veren Bahçeli, geçmişte Recep Tayyip Erdoğan’a da urgan atmıştı. Bahçeli’nin yaklaşık 15 yıl önce Erzurum’da yaptığı konuşmada Erdoğan’a urgan atarak tartışmalara yol açmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son dönemde PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı çağrılarla gündemde yer alıyor. Bahçeli, Öcalan’ı TBMM’ye çağırarak terör sorununun çözümüne katkıda bulunmasını istemişti. Bu çağrılar siyaset kulislerinde büyük yankı uyandırmış ve yeni bir çözüm süreci tartışmalarını beraberinde getirmişti.

Ayrıca, İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırıları ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları da gerginliğe ve bölgesel savaş tartışmalarına neden oldu. Bahçeli’nin DEM Parti’li milletvekilleri ile tokalaşması da dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İyi Parti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İstediği İpi Gönderdi: Dikkat Çekici Açıklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin