1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Milletvekili Buğra Kavuncu: “İYİ Parti’nin Geleceği İçin Mücadelemiz Devam Edecek”

İYİ Parti Milletvekili Buğra Kavuncu: “İYİ Parti’nin Geleceği İçin Mücadelemiz Devam Edecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’nin İstanbul Milletvekili olan Buğra Kavuncu, Genel Başkan Meral Akşener’in olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Kavuncu, partisinin bu süreci en güçlü şekilde atlatması için mücadeleye devam edeceğini belirtirken, partinin fedakar ve geniş yapısının son süreci değerlendirip bir yol haritası belirleyeceğini ifade etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Genel Başkan Akşener’in kararını saygıyla karşıladığını ve partiyi daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kurucu Genel Başkanlarına duyduğu teşekkürü dile getiren Kavuncu, partiyi güçlendirerek kalıcı hale getirmenin ve halka hizmeti önceliklendirmenin önemine vurgu yaptı. Bu sürecin, partinin en güçlü şekilde atlatılması gereken bir süreç olduğunu ifade eden Kavuncu, bu mücadeleyi partinin emek veren teşkilat mensupları ve seçmene olan sorumlulukları gereği sürdüreceğini belirtti. Türkiye’de son 25 yılda başarı sağlamış bir siyasi parti olmadığını belirten Kavuncu, İYİ Parti’nin güçlü bir yapıya sahip olabilmesi için kapsayıcı ve kucaklayıcı bir yaklaşım benimsemesi gerektiğini vurguladı.

Seçmenin tercihlerini etkileyen önemli unsurlardan birinin kadrolar olduğunu belirten Kavuncu, farklılıkları bir arada tutabilmenin ve kurumun gücünü artırmanın kadroların önemine dikkat çekti. Siyasetin ahlaklı bir şekilde yapılmasının gerekliliğini vurgulayan Kavuncu, siyaseti ahlaklı bir şekilde yapanların varlığının kurumların kapasitesini etkilediğini ifade etti. Siyasi yapıların büyük organizasyonlar olduğunu belirten Kavuncu, gruplaşmaların doğal olduğunu ancak ana hedefe hizmet ettiği sürece kurumu güçlendirdiğini söyledi.

Son olarak, Türkiye’nin güçlü bir İYİ Parti’ye ihtiyacı olduğunu belirten Kavuncu, partinin varlığının ülkenin ihtiyacı olduğunu vurgulayarak hareket edeceklerini dile getirdi. Kavuncu’nun açıklamaları genel olarak partisinin iç dinamiklerine ve gelecek hedeflerine dair bir yol haritası çizmeye yönelik önemli mesajlar içermektedir. Meral Akşener’in aday olmayacağını açıklamasının ardından İYİ Parti’nin yeni bir döneme gireceği ve partinin gücünü artırarak ilerleyeceği anlaşılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Milletvekili Buğra Kavuncu: “İYİ Parti’nin Geleceği İçin Mücadelemiz Devam Edecek”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin