1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın’dan Meral Akşener’e Sert Tepki: “İktidarla Anlaşma mı?”

İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın’dan Meral Akşener’e Sert Tepki: “İktidarla Anlaşma mı?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yapılan görüşmeye tepki gösterdi. Aydın, Meral Akşener’in Saray’da gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin, herhangi bir açıklama yapılmaması üzerine endişelerini dile getirdi. Görüşme hakkında tek açıklamanın İYİ Parti’nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu tarafından yapıldığını belirtti. Aydın, Akşener’in İYİ Parti eski Genel Başkanı olduğunu hatırlatarak, görüşmenin kurumsal kimliğe zarar verebileceğini vurguladı.

Aydın, görüşmenin partililer arasında rahatsızlık yaratabileceğini ve milyonlarca İYİ Parti destekçisinin vicdanını sızlatabileceğini ifade etti. Özellikle, içeriğin tatmin edici bir şekilde açıklanmaması durumunda, görüşmenin İYİ Parti tabanında ciddi bir bölünmeye yol açabileceğini belirtti. Ak Parti iktidarına karşı duruşlarının önemli bir parçası olarak tek adam yönetimine karşı olduklarını ve bu tür uzlaşmaların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini vurguladı. Anayasa tartışmalarının yapıldığı bir dönemde gerçekleşen görüşmenin de düşündürücü olduğunu belirtti.

İYİ Parti’nin kuruluş amacının AK Parti iktidarına karşı durmak ve tek adam yönetimine karşı çıkmak olduğunu hatırlatan Aydın, Akşener’in görüşmenin konusunu ve içeriğini net bir şekilde açıklaması gerektiğini söyledi. Parti tabanının, karşı oldukları değerler üzerinde hiçbir pazarlık yapılmasını kabul etmeyeceğini ve bu tür uzlaşmaların asla onaylanmayacağını belirtti. Ezilenlerin sesi olmayı amaçlayan İYİ Parti’nin, halkın hak ve hukukunu savunmak için mücadele verdiğini ve herhangi bir çözüm fotoğrafının kabul edilemeyeceğini vurguladı.

Sonuç olarak, Aydın Akşener’i görüşmenin detaylarını açıklamaya çağırarak, parti içindeki bölünmeleri ve memnuniyetsizlikleri önlemeye yönelik şeffaflık çağrısında bulundu. İYİ Parti’nin temel değerlerine sahip çıkmak ve partinin kuruluş amacını güçlendirmek için bu tür belirsizliklere son verilmesi gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın’dan Meral Akşener’e Sert Tepki: “İktidarla Anlaşma mı?”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin