1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti’de Genel Başkanlık İçin İsim Belli Oldu: Tartışmalara Yol Açacak Açıklama Geldi!

İYİ Parti’de Genel Başkanlık İçin İsim Belli Oldu: Tartışmalara Yol Açacak Açıklama Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti içinde yaşanan hareketlilik devam ediyor. Genel Başkan Meral Akşener’in başdanışmanlarından emekli Albay Orkun Özeller, 27 Nisan’da yapılacak kongre öncesinde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Özeller, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada genel başkan olmasını istediği ismi açıkladı. Özeller’in belirttiğine göre, İYİ Parti’nin geleceği için genç ve dinamik bir liderin olması gerektiğine inanıyor.

Adayların üçü de milliyetçi altyapıya sahip ve tecrübeli siyasetçiler olmasına rağmen, Özeller’e göre partiyi yönetecek kişinin genç ve dinamik bir lider olması gerekiyor. Bu nedenle, Özeller Tolga Akalın’ın genel başkan olmasının hem partiye hem de ülkeye fayda sağlayacağını dile getirdi.

Özeller, ayrıca kongre sürecinde adayların birleştirici olmaları gerektiğini vurgulayarak, seçim sonrası desteklenemeyen adayların ve destekçilerinin partiyi zayıflatacağını belirtti.

Son olarak, Özeller kendisinin Tolga Akalın’ı desteklediğini ancak yeni genel başkanın kim olursa olsun, Esma Bekar gibi partiye ve ülkeye zarar verecek kişilerin teşkilatta yer almaması gerektiğini ifade etti.

Özeller, genel başkan adaylarına başarılar dilerken, kurultayın partiyi ve ülkeyi daha iyi bir konuma taşımasını temenni etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti’de Genel Başkanlık İçin İsim Belli Oldu: Tartışmalara Yol Açacak Açıklama Geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin