1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İyi Partili Lütfü Türkkan’dan Şehit Kardeşine Küfür Olayında Sürpriz Gelişme: Tazminat Davaları Başlıyor!

İyi Partili Lütfü Türkkan’dan Şehit Kardeşine Küfür Olayında Sürpriz Gelişme: Tazminat Davaları Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lütfü Türkkan, geçmişte şehit ağabeyine küfür ettiği olayın ardından vatandaşların eleştirel tepkilerine maruz kalmıştı. Bu tepkilerin ardından Türkkan, şehit ağabeyine küfürler savuran vatandaşlar hakkında tazminat davası açtı. Vatandaşların “suçunun” uzlaştırma kapsamına girmesi nedeniyle uzlaştırma bürolarına yönlendirildi. Davaya İyi Partili Lütfü Türkkan’ın avukatı aracılığıyla başvurduğu bilinirken, isimler arasında gazetecilerin de bulunduğu belirtildi.

Dava açılan gazetecilerden El-Aziz gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Gürses, bu duruma tepkisini dile getirdi. Gürses, Türkkan’ın şehitlere hakaret ettiğini hatırlatarak, Türkkan’ın şimdi aleyhinde paylaşım yapan herkesi tazminat davası açmaya başladığını vurguladı. Ayrıca, Türkiye ve asker düşmanlığını yapan bir kişinin niçin ceza almadığını sorgulayarak, Türkkan’ın davasıyla ilgilenen savcılar ve hakimlerin asıl kimin yanında olduklarına dikkat çekti.

Lütfü Türkkan’ın Meral Akşener ile Bingöl’de gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında şehit ağabeyi Tahir Gümren’e küfür ettiği olay da gündemdeydi. Gümren, Akşener’in kendisine dava açtığını belirttiği esnaf ziyaretinde yaşananları anlatarak, Türkkan’ın küfür ve hakaretlerine maruz kaldığını ifade etmişti. Ağabey Gümren, Türkkan’ın kendisine tekme attığını da belirtmişti. Ayrıca, Türkkan’ın kardeşinin nasıl bir durumda olduğunu öğrenmesi gerektiğini vurgulayarak tepkisini dile getirmişti.

Sonuç olarak, Lütfü Türkkan’ın şehit ailesine ve gazetecilere karşı başlattığı tazminat davaları ve küfür olayları halk arasında geniş yankı uyandırmış durumda. Türkkan’ın bu tutumu, hem eleştirilere hem de hukuki süreçlere neden olmuş durumda. Olayların gelişmesi ve sonuçları merak edilmekte. Haberi kaynağında detaylarıyla takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İyi Partili Lütfü Türkkan’dan Şehit Kardeşine Küfür Olayında Sürpriz Gelişme: Tazminat Davaları Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin