1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Partili Yüksel Arslan: “Mansur Yavaş’a ateş ediyorlar” – Sosyal medya tartışması gündemde

İYİ Partili Yüksel Arslan: “Mansur Yavaş’a ateş ediyorlar” – Sosyal medya tartışması gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti’den istifa ederek yerel seçimler öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı desteklediğini belirtti. Ancak Arslan, sosyal medya paylaşımıyla CHP ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldığı iddialarının ardından gündeme geldi.

Arslan, Mansur Yavaş’ın talebi üzerine paylaşımını sildiğini ve konuyla ilgili SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulundu. Arslan, “Mansur Yavaş’a benim üzerimden ateş ediyorlar” diyerek yaşanan polemiğe karşı çıktığını belirtti.

Soru üzerine Arslan, “Kimi kastettiniz tweet’inizde?” şeklindeki soruya şu şekilde cevap verdi: “Ben genel olarak yazdım. Asıl üzüldüğüm, Mansur Yavaş’a benim üzerimden ateş etmeleri. Başkanımla da aramız açılmış oldu. Hiçbir kastım yok, Atatürk kimliği adı altında farklı davranış biçimi olanlarla ilgili böyle bir kanaatimi yazmıştım.”

Arslan, bağımsız bir milletvekili olarak şahısları kastetmediğini ve sadece fikirlerini paylaştığını belirtirken, “Bağımsız Türkiye diyeceğiz, sonra farklı davranacağız… Bu memlekette ayağı yere basan insanlar fark etmeyecek mi? Ben şahsi fikrimi söyleyemeyecek miyim?” ifadelerini kullandı.

Arslan, ASKİ Spor Başkanlığı görevinden de istifa ettiğini ve istifasının yürürlüğe girmesi için genel kurulun karar alacağını söyledi. Mansur Yavaş ile konuşup konuşmadığı sorusuna ise, “Kırıcı oluruz diye herhalde aramadı, ben de aramadım” şeklinde yanıt verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Partili Yüksel Arslan: “Mansur Yavaş’a ateş ediyorlar” – Sosyal medya tartışması gündemde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin